Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν αν ανήκεις στα σταθερά ζώδια

Δεν αν ανήκεις στα σταθερά ζώδια

Τα σταθερά ζώδια διαφέρουν ποιοτικά από τα μεταβλητά

Tα σταθερά ζώδια διαχωρίζονται από τα μεταβλητά μέσα από πολυπληθείς τρόπους και διαδικασίες. Είναι καθαρά ενεργειακός ο διαχωρισμός.

Σταθερά

Ο πρώτος εκπρόσωπος του σταθερού σταυρού, ο γήινος  Ταύρος αναζητά και επιδιώκει την οικονομική, συναισθηματική αλλά και ηθική του σταθεροποίηση. Διαθέτει μεγάλα αποθέματα υπομονής, αντοχής αλλά και δύναμης.

Δεν αλλάζει εύκολα απόψεις και επιθυμίες  και δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να πραγματοποιήσει ότι βάλει στο μυαλό του.  Το πείσμα του είναι ένα από τα βασικά αρνητικά χαρακτηριστικά του, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περιορίσει!  Ένας Ταύρος, αργά αλλά σταθερά καταφέρνει να αποκτήσει καλή φήμη, περιουσία και μία καριέρα αξιοζήλευτη.

Το δεύτερο ζώδιο του σταθερού σταυρού είναι ο πύρινος Λέοντας,  όπου εκφράζει με εξωστρέφεια αλλά και δημιουργικότητα την σταθερότητα που πηγάζει από μέσα του.Του αρέσει να επιδεικνύει ότι κατέχει  και συχνά καυχιέται για όλα όσα έχει κατακτήσει.

Οι επιθυμίες του τον παρακινούν να μάχεται σταθερά και δημιουργικά, προκειμένου να κατακτήσει αυτά που ποθεί.  Το ζώδιο του Λέοντα αντιπροσωπεύει τον πατέρα αλλά και τον ηγέτη!

Όπως εξηγείται στο oroskopos.gr…

Ο Σκορπιός είναι ο υδάτινος εκπρόσωπος του σταθερού σταυρού,  όπου χαρακτηρίζεται από αστείρευτη δύναμη την οποία την εκφράζει εσωτερικά, δηλαδή πηγάζει από μέσα του!

Διαθέτει ευαισθησίες που δεν εκδηλώνει, εργάζεται σκληρά, μοναχικά αλλά και παρασκηνιακά προκειμένου να κάνει τα βήματα υλοποίησης των επιθυμιών του.  Η βασική του ανάγκη είναι να μεταμορφώνει ανθρώπους αλλά και καταστάσεις.

Ο Υδροχόος είναι ο αέρινος εκπρόσωπος του σταθερού σταυρού,  ο οποίος και αντιδρά και επαναστατεί σε κάθε τι που στέκεται εμπόδιο στην πραγματοποίηση των σχεδίων του. Διαθέτει έναν σταθερό τρόπο επικοινωνίας και συμπεριφοράς έστω και αν αρκετές φορές γίνεται ανατρεπτικός.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024