Τα ζώδια αυτά δεν είναι λόγια και λόγια. Ξέρουν τι σημαίνει αγάπη και πόσο μάλλον να αγαπούν με πράξεις και όχι με λόγια. Αυτό έχει σημασία άλλωστε.

ΛΕΩΝ

Είναι τολμηρός να πάρει αρκετές πρωτοβουλίες για να μπορέσει να σε κάνει «δική του». Σίγουρα λατρεύει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και, ναι, δεν θέλει τίποτα άλλο από το να επεμβαίνει δυναμικά για να αναδειχθεί ως ήρωας σε κάθε κατάσταση.

Ωστόσο, σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο, ο Λέων είναι προστατευτικός και πιστός και θα καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια για να κάνει πράγματα για τον/την σύντροφό του.

Θα κάνει κινήσεις σε καθημερινό επίπεδο. Θα σε φροντίσει αν είσαι άρρωστη. Θα έρθει να σε πάρει από τη δουλειά κι ας μένει μακριά. Θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις το σπίτι σου επειδή περιμένεις κόσμο, ο Λέων θα σου δείξει πόσο νοιάζεται για σένα, προσφέροντας τη βοήθειά του, πριν ακόμα του τη ζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη μείνει ατελείωτες ώρες ξύπνιος για εσένα. Μπορεί να σηκωθεί και να έρθει να σε βρει μέσα στη νύχτα έτσι για έκπληξη. Συγκροτημένος και προσεκτικά προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια, θα αφιερώσει χρόνο και θα βρει τρόπους να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη.

Θα σε βοηθήσει με τα ψώνια από το σούπερμάρκετ καθώς επίσης και με αρκετές από τις δουλειές του σπιτιού. Θα καθαρίζει μαζί σου και θα σε βοηθάει όπου μπορεί γενικά. Αυτό το ζώδιο της γης θα σου δείξει ότι νοιάζεται, λειαίνοντας όλες τις μικρές ατέλειες στο δρόμο που βαδίζεις!

Οι Παρθένοι «συζούν» με τις λίστες εργασιών και προτεραιοτήτων, είναι γρήγοροι στη δράση και δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κάνουν μια καλή πράξη για το πρόσωπο που αγαπούν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο