Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια που ζήσαμε μαζί»

Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια που ζήσαμε μαζί»

Η Ελένη Μενεγάκη μόλις αποχαιρέτησε το κοινό;

Η Ελένη Μενεγάκη μόλις αποχαιρέτησε το κοινό;

«Η αλλαγή μέσα στη καθημερινότητα, δεν φέρνει και κάτι;»

Την ώρα που μιλούσε για αρώματα και κατά πόσο κάποιος τολμάει να κάνει αλλαγές στη ζωή του, η διάσημη παρουσιάστρια δήλωσε στον αέρα της εκπομπής: «Η αλλαγή μέσα στη καθημερινότητα, δεν φέρνει και κάτι; Ακόμα και αυτοί που δεν είναι στη φιλοσοφία τους, έχετε μια απέναντί σας, να κάνουν αλλαγές. Όταν όμως γίνεται; Αλλάζουν όλα. Είναι σαν να ξεκινάς απ’ την αρχή» είπε με όλο νόημα η Ελένη Μενεγάκη και χαμογέλασε πονηρά στην κάμερα.

«Να, τέτοια θέλω, τέτοια θέλω ζωντανά κορίτσια! Καλώς το κοριτσάκι μου! Σμουτς! Γιατί από τηλεόραση φιλιά μπορούμε να δίνουμε. Όπου να ναι κι αυτά μπορεί να τα κόψουμε για λίγο, τι να κάνουμε»

«Ο καθένας στον δρόμο του»

Στην κουζίνα του πλατό, μιλώντας με τον μάγειρα Πέτρο Συρίγο, αλλά και όταν αποχαιρέτησε τους καλεσμένους της Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Κλέλια Ρένεση.

«Πότε θα κανονίσουμε να έρθεις στο σπίτι να μας κάνεις μια παρουσίαση 10 φαγητών από αυτά που αγαπάμε και ξεχωρίσαμε που δεν τα κάνουμε σπίτι μας. Μου έχει κάνει πολύ ωραία πρόταση. Να έρθει μια μέρα σπίτι να μαζευτούμε όλοι, αλλά πρέπει να βρω τη μέρα που θα βολεύει όλους σας, ένα Σάββατο -πραγματικά το θέλω πάρα πολύ- να μαζευτούμε όλοι σπίτι μου, να φάμε, να πιούμε, να γλεντήσουμε, να φιληθούμε και μετά ο καθένας στην ευχή του Θεού. Ο καθένας στον δρόμο του. Αλλά να το γλεντήσουμε ρε παιδί μου. Να γίνει το κάλεσμα, να καλοφάμε, να καλοπιούμε, να καλογελάσουμε, να καλοφιληθούμε και δόξα τω Θεώ».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια που ζήσαμε μαζί»

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στους καλεσμένους της Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Κλέλια Ρένεση ανέφερε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια και για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε μαζί σε αυτούς τους καναπέδες. Φιλιόμαστε γιατί δεν ξέρω… Φτάσαμε Μάρτη, δεν νομίζω να τα ξαναπούμε μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πολύ!»είπε κλείνοντας την συνέντευξη η Ελένη Μενεγάκη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024