Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Παναγιωτοπούλου: «Η Ελένη Καστάνη δεν λέει καλό λόγο για κανέναν»

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Η Ελένη Καστάνη δεν λέει καλό λόγο για κανέναν»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την απώλεια της Κατερίνα Ζιώγου, αλλά σχολίασε και τις δηλώσεις της Ελένης Καστάνη

Η Άννα Παναγιωτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την απώλεια της Κατερίνα Ζιώγου. Η ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε πώς η τηλεοπτική «Ντορίτα» της σειράς Dolce Vita είχε περάσει πολύ άσχημα στα γυρίσματα της σειράς, καθώς κάποιος φρόντιζε να της κάνει τη ζωή δύσκολη, μεταξύ άλλων πέταξε και ένα «καρφί» για την συνάδελφο της Ελένη Καστάνη.

«Δεν γνώριζα ότι πάλευε με τον καρκίνο…»

Πόσο το αγαπούσα αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να σας περιγράψω. Κι εκείνη με αγαπούσε. Σήμερα το έμαθα, δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα ότι πάλευε με τον καρκίνο…» , είπε χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωτοπούλου

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είχε περάσει και πολύ δύσκολα κάποιες στιγμές. Τις είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόντουσαν διάφορα τέτοια. Από κάποιον ηθοποιό τώρα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Της φέρθηκαν πολύ άσχημα και ήθελε να φύγει. Έφυγε από το Ντόλτσε Βίτα, την κυνηγούσαμε» .

«Η Ελένη Καστάνη δεν λέει καλό λόγο για κανέναν»

Ο ντόρος ξεκίνησε όταν η Ελένη Καστάνη σχολίασε το κασέ της Άννας Παναγιωτοπούλου λέγοντας: «Ούτε εγώ ξέρω τι έπαιρναν οι άλλοι. Είχε κάνει τόση αίσθηση αυτό, είπα όμως ότι μόνο μία φορά συνέβη. Το έχουν πει και άλλοι ηθοποιοί, και άλλοι… και άλλοι… και άλλοι… Νομίζω ότι οι τηλεθεατές πρέπει να κάνουν μια αξιολόγηση μέσα στο μυαλό τους, πώς είναι δυνατόν και ποιοι είναι δυνατόν να έχουν πάρει αυτό το ποσό. Για μένα είναι απόλυτα γεγονός γιατί ζουν οι άνθρωποι που μου τα έδωσαν και μπορούν να το επιβεβαιώσουν», είπε αρχικά.

«Δεν ξέρω τι έπαιρνε η Άννα Παναγιωτοπούλου, αλλά φαντάζομαι πως είναι λίγα αυτά τα χρήματα. Για όνομα του Θεού. Καταρχάς τότε δεν ήταν ευρώ, ήταν εκατομμύρια. Εγώ είχα κάνει ένα γκεστ στο Ντόλτσε Βίτα. Δεν μπορεί να μην έπαιρνε πολλά χρήματα, μπορεί να μη θυμάται η γυναίκα. Κι εγώ δεν θυμάμαι μερικές φορές αν μου πεις ακριβώς, τα πολλά τα θυμάμαι πάντως».

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό για το σχόλιο της Ελένης Καστάνη για το κασέ της εκείνη απάντησε: «Η Ελένη Καστάνη λέει ότι θέλει, αφήστε το αυτό, ότι λέει είναι κακό, η Ελένη Καστάνη δεν λέει καλό λόγο για κανέναν»

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024