Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι κάνει την γυναίκα Ιχθύ τόσο μοναδική και απόκοσμη;

Τι κάνει την γυναίκα Ιχθύ τόσο μοναδική και απόκοσμη;

Η γυναίκα ιχθύς είναι από τα πιο διασκεδαστικά ζώδια

Η γυναίκα ιχθύς είναι από τα πιο διασκεδαστικά ζώδια.

Φιλόζωη και καλή φίλη είναι πάντα πρόθυμη να ακούσει τα μυστικά των άλλων. Τα μεγαλύτερα βέβαια είναι τα δικά της, τα οποία δεν τα μοιράζεται εύκολα. Έχει έξι αισθήσεις και μπορεί να μαντέψει σχεδόν πάντα τι θα γίνει στη συνέχεια, είναι στη φύση της. Το ένστικτο και η διαίσθηση είναι η δεύτερη φύση της.

Κι όμως, ακόμα κι όταν την «πατήσει», η γυναίκα Ιχθύς, θα μαζέψει τα κομμάτια της, θα αποσυρθεί, θα συγκροτηθεί και θα συνεχίσει πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζεις. Ένα μεγάλο της ατού είναι ότι γνωρίζει καλά πως να ελίσσεται στην ζωή και πώς να προσαρμόζεται γρήγορα στις αλλαγές!

Στον έρωτα θα τα δώσει όλα και δεν θα δείξει υστεροβουλία, αρκεί… να της κάνεις! Δε είναι τόσο εύκολος στόχος όσο νομίζεις! Πρέπει να κερδίσεις όχι μόνο την καρδιά της, αλλά και την προσοχή της! Εάν τα καταφέρεις (και μπράβο σου!), τότε θα είναι δοτική απέναντί σου. Όμως πρόσεχε: όσο κι αν σε αγαπάει, εάν της κάνεις τη ζωή δύσκολη, δεν θα στο ανταποδώσει μεν, αλλά θα σε αποχαιρετίσει δε!

Θέλει μια ζεστή αγκαλιά, μια καρδιά αγνή κι άδολη κι ό,τι ζητάει από μια σχέση, τα ίδια θα προσφέρει κι η ίδια επί 2 ! Για να «ανθίσει», πρόσφερε της ένα ήσυχο, αλλά ποτέ ένα βαρετό περιβάλλον. Είναι από την φύση της περίεργη, δημιουργική, ψάχνεται, δεν κάθεται φρόνιμη, αλλά αγαπά και τη σταθερότητα. Στον έρωτα είναι ντροπαλή μέχρι το πρώτο φιλί. Μετά δεν θα την αναγνωρίζεις! Η Ψαρίνα, θα σε ξεψαρώσει στο πίτς φιτίλι! Τα δίνει όλα στον έρωτα και το σεξ, απολαμβάνει και χαίρεται!

Μια συμβουλή: μην προσπαθήσεις να κατανοήσεις πλήρως μια γυναίκα Ιχθύ! Δεν είναι εφικτό, όχι γιατί δεν είσαι έξυπνος, αλλά γιατί εκείνη, μοιάζει με εκείνες τις οπτικές απάτες που βλέπεις στο ίντερνετ. Εκεί που λες ότι την καταλαβαίνεις, εκεί ακριβώς και την χάνεις!

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024