Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταύρος και Δίδυμος: Ο ορισμός της πανωλεθρίας σε επίπεδο σχέσης

Ταύρος και Δίδυμος: Ο ορισμός της πανωλεθρίας σε επίπεδο σχέσης

Και ο Ταύρος και ο Δίδυμος έχουν αρκετά έντονο πείσμα και προσωπικότητα. Αυτό καθιστά ακόμη πιο πιθανό το να συγκρούονται μεταξύ τους

Ο Ταύρος είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός και παράλληλα θέλει κάτι σοβαρό. Ο Δίδυμος από την άλλη είναι σε μια φάση που δε θέλει κατά βάση να δεσμευτεί. Είναι πιο πολύ του περιστασιακού και όχι του συναισθηματικού και σταθερού.

Οι διαφορές που σας χωρίζουν…

Οι Ταύροι θέλετε κατά βάση έναν αργό, χαλαρό ρυθμό στην καθημερινότητά σας. Θέλετε επίσης να ξέρετε τι έχετε. Αυτό είναι σαφές από τον τρόπο που προσεγγίζετε την καθημερινή ζωή σας και από τον τρόπο που επικοινωνείτε. Θέλετε να εξετάζετε τα πράγματα βαθιά και μεθοδικά, να επιλύετε τα προβλήματα βήμα προς βήμα.

Οι Δίδυμοι είστε εντελώς διαφορετικοί και έχετε την τάση να τρέχει ο ένας από εδώ και από εκεί. Μπορούν να γίνουν ανήσυχοι και ανυπόμονοι, ακόμη και ευερέθιστοι σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτά τα γνωρίσματα του χαρακτήρα τους δεν ταιριάζουν καθόλου με εσάς.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε σας έλκει το πνεύμα και το χιούμορ τους. Απλώς, θα προτιμούσατε να κινούνται με πιο αργούς ρυθμούς. Και οι δυο σας θα έχετε πάντα πολλά να συζητήσετε και θα περνάτε ώρες απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Η επιθυμία τους να εξερευνούν σας ταιριάζει πάρα πολύ.

Στον σεξουαλικό τομέα δεν έχετε την καλύτερη χημεία καθώς άλλα φετίχ έχει ο ένας και άλλα στερεότυπα έχει ο άλλος, με αποτέλεσμα να ξενερώνετε ο ένας τον άλλον και ο ένας με τον άλλον.

Αν ο Δίδυμος με τον οποίο είστε, είναι στοχαστικός κι έχει αυτογνωσία, τότε μπορεί να βάλει σε λειτουργία τις νοητικές του ικανότητες και να αφιερώσει χρόνο για να σας τονώσει. Αν δεν είστε τόσο τυχεροί, αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να σας καλύψει σ’ αυτόν τον τομέα.

Έτσι, ενώ σε μερικά επίπεδα ο συνδυασμός αυτός δεν είναι κακός, το ανήσυχο πνεύμα των Διδύμων μπορεί να είναι πάρα πολύ έντονο για να το χειριστείτε σε μακροπρόθεσμη βάση. Πείτε «ναι» οι Ταύροι στην περιπέτεια αν θέλετε να βρείτε ένα κοινό σημείο αναφοράς.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024