Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που δύσκολα θα αγαπηθούν από εσένα

Τα ζώδια που δύσκολα θα αγαπηθούν από εσένα

Αυτά τα ζώδια είναι συναισθηματικά ευάλωτα και δύσκολο να τα κατανοήσεις

Τα ζώδια αυτά έχουν ορισμένες παραξενιές και αυτό έχει ως βασικό αποτέλεσμα κάποιος να δυσκολεύεται να μπει σε σχέση μαζί τους. Οι ιδιοτροπίες τους τα κάνει να είναι αρκετά δύσκολα ως χαρακτήρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να είναι της παρέας αλλά χάνει πολύ λόγο αυτού του λόγου. Χάνει την πιθανότητα να τον ερωτευτούν επειδή συνέχεια μιλάει φιλικά. Στην αρχή, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να είστε φίλοι και μετά να γίνετε εραστές. Γενικά, είναι ανεξάρτητος και δεν ανοίγεται εύκολα στους άλλους γιατί φοβάται την προδοσία και την εγκατάλειψη.

Και επειδή συνήθως ότι φοβάσαι το παθαίνεις, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να του έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Επειδή λοιπόν την «πάτησε» μια, θα κάνει τα πάντα για να μην την ξαναπατήσει. Θα είναι στρείδι στην σχέση σας, δεν θα ανοιχτεί όσο πρέπει και πάντα θα κρατά τόσες αποστάσεις όσες χρειάζεται, ώστε αν χωρίσετε να μην πέσει και στα πατώματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλει να είναι μονίμως κυριολεκτικός και κυνικός. Αυτό κουράζει κάποιον που μόλις τον γνώρισε και μπορεί να θέλει να τον μάθει περαιτέρω. Ποιος θα έχει το πάνω χέρι; Πάντως όχι εσύ. Εσύ θα είσαι «υφιστάμενος» στην όλη υπόθεση. Είναι υπερβολικά πρακτικό μυαλό και δεν λειτουργεί ποτέ με την καρδιά του.

Δεν θα παρασυρθεί από συναισθηματισμούς και υπερβολικούς ρομαντισμούς. Πιο πιθανό είναι δει την σχέση σας σαν… «επιχείρηση» που τη διοικεί, παρά ως κάτι άλλο. Θα ζυγίζει πάντα τα υπέρ και τα κατά και θα αποφασίζει με βάση τη λογική. Πώς σου φαίνεται όλο αυτό; Για πόσο θα το αντέξεις νομίζεις;

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024