Τα ζώδια αυτά έχουν ορισμένες παραξενιές και αυτό έχει ως βασικό αποτέλεσμα κάποιος να δυσκολεύεται να μπει σε σχέση μαζί τους. Οι ιδιοτροπίες τους τα κάνει να είναι αρκετά δύσκολα ως χαρακτήρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να είναι της παρέας αλλά χάνει πολύ λόγο αυτού του λόγου. Χάνει την πιθανότητα να τον ερωτευτούν επειδή συνέχεια μιλάει φιλικά. Στην αρχή, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να είστε φίλοι και μετά να γίνετε εραστές. Γενικά, είναι ανεξάρτητος και δεν ανοίγεται εύκολα στους άλλους γιατί φοβάται την προδοσία και την εγκατάλειψη.

Και επειδή συνήθως ότι φοβάσαι το παθαίνεις, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να του έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Επειδή λοιπόν την «πάτησε» μια, θα κάνει τα πάντα για να μην την ξαναπατήσει. Θα είναι στρείδι στην σχέση σας, δεν θα ανοιχτεί όσο πρέπει και πάντα θα κρατά τόσες αποστάσεις όσες χρειάζεται, ώστε αν χωρίσετε να μην πέσει και στα πατώματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλει να είναι μονίμως κυριολεκτικός και κυνικός. Αυτό κουράζει κάποιον που μόλις τον γνώρισε και μπορεί να θέλει να τον μάθει περαιτέρω. Ποιος θα έχει το πάνω χέρι; Πάντως όχι εσύ. Εσύ θα είσαι «υφιστάμενος» στην όλη υπόθεση. Είναι υπερβολικά πρακτικό μυαλό και δεν λειτουργεί ποτέ με την καρδιά του.

Δεν θα παρασυρθεί από συναισθηματισμούς και υπερβολικούς ρομαντισμούς. Πιο πιθανό είναι δει την σχέση σας σαν… «επιχείρηση» που τη διοικεί, παρά ως κάτι άλλο. Θα ζυγίζει πάντα τα υπέρ και τα κατά και θα αποφασίζει με βάση τη λογική. Πώς σου φαίνεται όλο αυτό; Για πόσο θα το αντέξεις νομίζεις;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο