Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Σκορπιός συμπεριφέρεται με «τοξικό» τρόπο

Όταν ο Σκορπιός συμπεριφέρεται με «τοξικό» τρόπο

Ο Σκορπιός δεν είναι και το πιο συνεσταλμένο και ήρεμο ζώδιο

 Είναι ευαίσθητος; Αρκετά. Είναι ρομαντικός; Φυσικά. Είναι της σχέσης; Αμέ. Είναι εκδικητικός; Άστα να πάνε! Ορισμένα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά «τοξικά» για να τα αντέξεις.

Έτσι σκέφτεται ο Σκορπιός

Θέλει σχέση με πάθος και όχι κυνισμό και ρεαλισμό. Θέλει ένταση και σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Έχετε συναντήσει ποτέ κάποιον που ήταν τόσο πιστός όσο ήταν ανταγωνιστικός, αλλά και λίγο πολύ έντονος κατά περιόδους;

Μάλλον επρόκειτο για έναν Σκορπιό. Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η μεγάλη  ανάγκη του για σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και προορίζονται να διαρκέσουν.

Τα πιο χαρακτηριστικά σημεία πάνω στην εμφάνισή του είναι τα έντονα μάτια και το διαπεραστικό βλέμμα και απαλές κινήσεις. Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα, ο Σκορπιός αρέσκεται να είναι σε θέση εξουσίας.

Έχει πολλές ανασφάλειες και δεν περνάει καλά εύκολα επειδή έχει πολλές φοβίες. Χρειάζεται πολύ κόπος και χρόνος για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του Σκορπιού, αλλά αν και όταν το κάνετε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο δεσμός να διαρκέσει μια ζωή. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της έντασης και της μεγάλης οικειότητας.

Δεν φοβούνται να κόψουν ξαφνικά τους δεσμούς με μια σχέση, αν αισθανθούν ότι δεν μπορούν πλέον να εμπιστεύονται κάποιον. Ένας Σκορπιός διαθέτει λίγη υπομονή για τους απλούς ανθρώπους. Είναι ένα ζώδιο που χρειάζεται επίσης να έχει πλήρη και πλήρη έλεγχο μιας κατάστασης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ερωτεύεται παρουσιάζει εμμονές και είναι κτητικός, ζηλιάρης, μυστικοπαθής και εκδικητικός. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά πιστός και προστατευτικός με όσους χαίρουν της εκτίμησης του.Οι Σκορπιοί είναι υπερβολικά φιλόδοξοι, επίμονοι και αποφασισμένοι, κάτι που φαίνεται από τη δίψα τους για εξουσία κι έλεγχο.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024