Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ζυγός και οι ευαισθησίες που τον κάνουν να ξεχωρίζει

O Ζυγός και οι ευαισθησίες που τον κάνουν να ξεχωρίζει

Ο Ζυγός δείχνει σα να βρίσκεται συνέχεια σε ένα party αλλά δεν περνάει συνέχεια τόσο καλά όσο δείχνει

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι Ζυγοί έχουν τα χαρακτηριστικά που είναι ιδανικά για τον ιδανικό σύντροφο καθώς και τον ιδανικό φίλο που θα ήθελες να έχεις. Αυτό δεν αναιρεί όμως ότι έχει πιο ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά.

Συναισθηματική εσωστρέφεια

Δεν είναι πάντα εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Μπορεί να γίνονται κυρίως για να περνάει καλά η παρέα τους ή το ταίρι τους. Οι Ζυγοί είναι πιθανόν να κρύψουν τα πραγματικά τους αισθήματα προκειμένου να φέρουν την ειρήνη σε μια ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δε θέλουν να πληγώσουν κανέναν ή να δημιουργήσουν προβλήματα.

Πολλές φορές κουράζονται συναισθηματικά και ψυχολογικά επειδή ακριβώς προσπαθούν να τους κάνουν όλους χαρούμενους. Είναι σα να μην αφήνουν χρόνο στον εαυτό τους.  Τότε είναι που δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση.

Κι όμως ο Ζυγός είναι πολύ ανασφαλής και δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και πάντα ψάχνει κάτι να τον γεμίσει. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που είναι τόσο κοινωνικός, είναι μια ασυνείδητη προσπάθεια να φέρει τη χαμένη γαλήνη στο περιβάλλον του.

Ο χαρακτήρας του αλλοτριώνεται λόγω του γεγονότος ότι δεν αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του αλλά πάντα χρόνο με τους άλλους. Οι Ζυγοί ζητούν απεγνωσμένα την αγάπη και την επιδοκιμασία, κάνουν σε όλους τα χατίρια και δυσκολεύονται να αρνηθούν, μόνο και μόνο για να αποδείξουν πόσο καλοί είναι.

Του αρέσει να δίνει έμφαση στην εμφάνισή του επειδή έχει ανασφάλειες και για αυτήν. Η αναποφασιστικότητά τους προέρχεται από τον φόβο μήπως μια λανθασμένη απόφαση διαλύσει τα πάντα γύρω τους και δημιουργήσει θύελλα στη ζωή τους.

Η ζωή όμως δεν είναι έτσι κι ο Ζυγός που θα κατανοήσει ότι η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα, θα πληγωθεί πολύ λιγότερο και κατά συνέπεια θα είναι πιο ευτυχισμένος, αρκεί να αφήνει τον εαυτό του να έχει και προσωπικό χρόνο.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024