Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μυστικό για τον πιο δυνατό οργασμό

Το μυστικό για τον πιο δυνατό οργασμό

Είναι σίγουρο ότι με αυτές τις συμβουλές θα «πετάτε» στο κρεβάτι

Είναι αρκετά πιο εύκολο από όσο νόμιζες. Είναι δεδομένο ότι με λίγη προσπάθεια, όλα θα γίνουν άμεσα

Προκαταρκτικά και πάλι προκαταρκτικά

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Hormones and Behavior έδειξε ότι η αύξηση της ωκυτοκίνης βοήθησε ζευγάρια να έχουν πιο έντονους οργασμούς. Δεν χρειάζεται να πάρεις κάποιο συμπλήρωμα για να το πετύχεις αυτό, παρά μόνο να αυξήσεις τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

Αγκαλιές, φιλιά και παθιασμένα make out sessions είναι ο σύμμαχός σου σε αυτήν την προσπάθεια. Δες το σαν… το ραπανακι που θα σού ανοίξει την όρεξη για το κυρίως γεύμα!

«Βασανιστείτε, μωρά», που λέει και ο Λεπά (κάναμε και ρίμα)

Ο ορισμός της ικανοποίησης δεν είναι να παίρνεις αυτό που θέλεις αμέσως, αλλά να ταλαιπωρείσαι για αυτό. Αχ η γλυκιά ταλαιπωρία της προσμονής και η ανακούφιση της κορύφωσης…

Να κάνουμε push ups να δεις τι πάει να πει γυμναστική

Δήλωσε συμμετοχή σε έναν αγώνα δρόμου (έρχεται το 5ο Santa Run!) ή κανόνισε ένα φιλικό ματς τέννις με τις φίλες σου.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Evolution and Human Behavior, ακόμη και η προσμονή ενός αγώνα/ ανταγωνισμού μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης κατά 24% με αποτέλεσμα να έχεις πιο αυξημένη λίμπιντο. Στα plus ότι η γυμναστική αυξάνει τη ροή αίματος προς τα γεννητικά όργανα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η όρεξή σου για σεξ.

«Θα το κάψουμε, κυρ Στέφανε!»

Μπορεί άλλο να εννοούσε τότε η Αλίκη, αλλά μπορείς και εσύ να το κάψεις κάνοντας ένα καυτό μπάνιο πριν γυρίσει ο καλός σου σπίτι από τη δουλειά. Η υψηλή θερμοκρασία θα αυξήσει τη ροή αίματος προς το αιδοίο σου με αποτέλεσμα να είναι πιο ευαίσθητο σε ερωτικά παιχνίδια, όπως υποστηρίζει η Hilda Hutcherson, συγγραφέας του βιβλίου Pleasure.

Επαναφόρτισε τις μπαταρίες σου

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν συχνά δονητές έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ με τον ερωτικό τους σύντροφο, σύμφωνα με έρευνα του Berman Women’s Wellness Center.

Συμβουλεύσου τον κύκλο σου

Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών του κύκλου σου, τα επίπεδα της τεστοστερόνης σου αυξάνονται, όπως και η λίμπιντο σου, ενώ το στήθος και η κλειτορίδα σου γίνονται εξαιρετικά ευαίσθητα, λέει η Gabrielle Lichterman, συγγραφέας του βιβλίου 28 Days: What Your Cycle Reveals about Your Love Life, Moods, and Potential.

Οι οργασμοί σου θα είναι πολύ πιο έντονοι εκείνες τις μέρες, ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός να είναι πολλαπλοί. Αν θέλεις ακόμα πιο σίγουρα αποτελέσματα, ξύπνησε τον καλό σου με παιχνίδια το πρωί και κάν’τε σεξ πριν τη δουλειά, όπου έχει τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης τους.

Αν πάλι το πρόγραμμά σας δεν το επιτρέπει, προτεινέ του να «τα πείτε» στην κρεβατοκάματα το απόγευμα του του Σαββατοκύριακου που οι γυναίκες τείνουμε να έχουμε ωορρηξία.

«Χόρεψε» σε άλλο ρυθμό

Μπορείς να δεις σπουδαία αλλαγή, αν ακολουθήσεις την Coital Alignment Technique, σύμφωνα με την Emily Dubberley, συγγραφέα του βιβλίου Sex for Busy People and The Field Guide to F*cking. Ο σύντροφό σου θα πρέπει να βρίσκεται από πάνω σου, με τη λεκάνη του πάνω από τη δική σου.

Τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τους μηρούς του και ξεκινήστε να κουνιέστε μπρος πίσω. Σπρώξε προς τα πάνω και προς τα εμπρός έτσι ώστε η κλειτορίδα σου να έρχεται σε επαφή με τη βάση του πέους του. Η υπομονή είναι το κλειδί: Βρείτε τον ρυθμό σας και συνεχίστε να κινήστε σε αυτόν μέχρι την κορύφωση.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024