Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
La Casa de Papel: Kυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν

La Casa de Papel: Kυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν

Η αγαπημένη σειρά «La Casa de Papel» επανέρχεται με νέο κύκλο στις 3 Απριλίου και μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν

Η αγαπημένη σειρά «La Casa de Papel» επανέρχεται με νέο κύκλο στις 3 Απριλίου και μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν.

Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της σειράς είχε γίνει από το Netflix μέσω των social media το Δεκέμβριο του 2019. Με το ολοκαίνουριο teaser που ήρθε στη δημοσιότητα η αγωνία για την 4η σεζόν κορυφώθηκε.

Η σειρά επικεντρώνεται σε δύο μεγάλες ληστείες μίας σπείρας ληστών, ενώ παράλληλα δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, έρωτες, θάνατοι και πολλά άλλα.

Στον πρώτο κύκλο, οι οκτώ ληστές κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας στη Μαδρίτη κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για 11 μέρες, ώστε να μπορέσουν να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Φορούν μάσκες που απεικονίζουν τον ζωγράφο Σαλβαντόρ Νταλί και χρησιμοποιούν ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα.

Το σχέδιο της ληστείας ανήκει στον επονομαζόμενο «Καθηγητή»(Σέρχιο Μαρκίνα), ο οποίος κινεί τα νήματα από ένα μυστικό κρησφύγετο. Αυτός στρατολόγησε τους υπόλοιπους, βάσει των προσωπικών τους ικανοτήτων αλλά και γιατί είναι άτομα που, για διάφορους προσωπικούς λόγους, δεν έχουν τίποτα να χάσουν και άρα αποφασισμένοι για όλα. Η συμμορία είχε περάσει 5 μήνες προετοιμασίας και εκπαίδευσης σε ένα αγρόκτημα έξω από το Τολέδο. Οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ των ληστών αλλά και με τους ομήρους θα δημιουργήσουν αρκετές επιπλοκές στο σχέδιο που ο καθηγητής έχει μελετήσει μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια. Η κοπέλα με το ψευδώνυμο Τόκιο είναι ο αφηγητής και σχολιαστής της ιστορίας.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024