Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Αναζητούν αντίδοτο οι ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου

Κοροναϊός : Αναζητούν αντίδοτο οι ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου

Έχει επηρεάσει τα πάντα. Από την καθημερινότητά έως τη διασκέδαση και τα ταξίδια μας. Έχει οδηγήσει σε αναβολή των μεγαλύτερων γεγονότων στον κόσμο, όπως καρναβάλια, συναυλίες και αθλητικά γεγονότα. Ο λόγος για τον κοροναϊό, ο οποίος έχει φέρει τα πάνω κάτω σε ολόκληρο τον πλανήτη

Έχει επηρεάσει τα πάντα. Από την καθημερινότητά έως τη διασκέδαση και τα ταξίδια μας. Έχει οδηγήσει σε αναβολή των μεγαλύτερων γεγονότων στον κόσμο, όπως καρναβάλια, συναυλίες και αθλητικά γεγονότα. Ο λόγος για τον κοροναϊό, ο οποίος έχει φέρει τα πάνω κάτω σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο θανατηφόρος ιός δεν μπορούσε να μην έχει αντίκτυπο ακόμα και στη διασκέδασή μας. Έτσι και έγινε, αφού ακόμα και τα πορνογραφικά βίντεο με θέμα τον κοροναϊό έχουν αρχίσει να γίνονται viral με περισσότερα από 100 να έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες.

Τα κατά βάση ερασιτεχνικά βίντεο, που περιλαμβάνουν από «πρωταγωνιστές» με στολές προστασίας μέχρι… «MILF σε καραντίνα, έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορα πορνογραφικά σάιτ, ανάμεσά τους και το Pornhub. Οι θεατές ερεθίζονται επειδή ο φόβος λειτουργεί συχνά σαν φετίχ», εξήγησε μια πορνοστάρ, μιλώντας στο Vice.

«Νομίζω πως στον κόσμο αρέσουν τα πορνό με θέμα τον COVID-19 με τον ίδιο τρόπο που όσοι φοβούνται την σκιά τους, θέλουν να βλέπουν ταινίες τρόμου. Όλοι μας αναζητούμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ζωντανοί», είπε η Spicy, που έχει παίξει σε βίντεο με θέμα τον κοροναϊό.

«Ο COVID-19 είναι κάτι που πυροδοτεί φόβο και μυστήριο σχεδόν σε κάθε άνθρωπο του πλανήτη αυτή την στιγμή» προσθέτει.

Η Spicy εμφανίστηκε σε ένα βίντεο με τίτλο «Bodycam Footage Investigates Deserted Wuhan» στο οποίο πρωταγωνιστούν μια γυναίκα με μια ρόμπα νοσοκομείου και ένας άντρας με ειδική στολή προστασίας, που υποτίθεται πως ερωτοτροπούν στην πόλη-φάντασμα Γουχάν.

Ωστόσο, στο βίντεο επιχειρούν να δώσουν μια νέα διάσταση στον όρο «προστασία», καθώς τα ζευγάρια που πρωταγωνιστούν γδύνονται εντελώς αλλά κρατούν τις χειρουργικές μάσκες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024