Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στέλνουν μήνυμα για τη δοκιμαζόμενη Ελλάδα

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στέλνουν μήνυμα για τη δοκιμαζόμενη Ελλάδα

Με ένα βίντεο, που ανέβασαν στα social media, ο πολιτογραφημένος πλέον Έλληνας Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον καλούν όλους τους Έλληνες να γιορτάσουν τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας

Ένα βίντεο από τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον για τους εορτασμούς των 200 ετών από το 1821 είναι ίσως το καλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας «σε μία στιγμή που το μυαλό μας στην Ελλάδα το απασχολούν σοβαρά ζητήματα, τα οποία δημιουργούν ανησυχία σε όλους μας και μας παράγουν δυσάρεστες σκέψεις».

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός Τομ Χανκς, o οποίος πρόσφατα πήρε την ελληνική ιθαγένεια, και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, γύρισαν μόνοι τους ένα μονόλεπτο βίντεο με το οποίο προσκαλούν όλους να επισκεφτούν τον δικτυακό τόπο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» (greece2021.gr) και παρακινούν όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Δεν κάνουν όμως μόνο αυτό. Καλούν όλους τους φίλους τους να επισκεφθούν την Ελλάδα, καθώς όπως λένε «δεν υπάρχει καλύτερος τόπος», «η Ελλάδα είναι ο τόπος της ομορφιάς, ο τόπος της δημοκρατίας, ο τόπος των σπουδαίων φιλοσόφων, ο τόπος θαυμάσιων ανθρώπων».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής «Ελλάδα 2021» η πορεία της Ελλάδας τα 200 αυτά χρόνια «αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι και αυτά που μας ταλανίζουν σήμερα θα τα αντιμετωπίσουμε. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, εκ των οποίων η μία είναι Ελληνίδα εξ αίματος και ο άλλος από επιλογή, μας το θυμίζουν με τον καλύτερο τρόπο!».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι το βίντεο δεν κόστισε απολύτως τίποτα στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024