Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού: Προκαλεί ανοιχτά τους Έλληνες celebrities στην ανάρτηση της

Ναταλία Γερμανού: Προκαλεί ανοιχτά τους Έλληνες celebrities στην ανάρτηση της

Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού με αφορμή την εκπομπή της Ellen DeGeneres «σφάζει» με το γάντι τους Έλληνες celebrities

Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού με αφορμή την εκπομπή της Ellen DeGeneres «σφάζει» με το γάντι τους Έλληνες celebrities.

Η αφορμή

Το «The Ellen DeGeneres Show» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές παγκοσμίως και φιλοξενεί όλα τα μεγάλα ονόματα της showbiz.

Η Ellen DEGeneres κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε ότι τα παιδιά των Beckham λατρεύουν τον Justin Bieber και γι΄αυτό, πριν γεννηθεί η Harper, ήθελαν να ονομάσουν το νέο μέλος της οικογένειας «Justin» αν ήταν αγόρι και «Justine» αν ήταν κορίτσι!

Το γεγονός αυτό παρακίνησε τη Ναταλία Γερμανού να προκαλέσει τους Έλληνες καλλιτέχνες να απαντήσουν ποιος θα έκανε κάτι αντίστοιχο.

«Αγαπημένοι μου φίλοι celebrities ηθοποιοί, τραγουδιστές και καλλιτέχνες. Ο Justin Bieber δέχτηκε να εμφανιστεί σε σώου για 3 δευτερόλεπτα απλώς για να «τρομάξει» τον Becham, έτσι για πλάκα. Εκπλήξτε με ευχάριστα, γράφοντάς μου στα σχόλια, πόσοι θα κάνατε κάτι αντίστοιχο. Υ. Γ Όχι απαραίτητα στη δική μου εκπομπή» έγραψε η Ναταλία Γερμανού  στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram αναρτώντας το απόσπασμα από το «The Ellen DeGeneres Show» .

Δείτε την ανάρτηση της

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024