Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΔΙΑΔΡΑΣΗ, ξεκίνησε τα εβδομαδιαία δωρεάν σεμινάρια σε γονείς, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους και άλλους επαγγελματίες που εργάζονται με παιδιά, προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους συμμετέχοντες σε σχέση με την πρόληψη στον εθισμό στις οθόνες.

Ο ιδρυτής του οργανισμού ΔΙΑΔΡΑΣΗ, Σταύρος Θεοδωρακόπουλος, με την πλούσια εμπειρία του και το εθελοντικό του έργο με παιδιά που βιώνουν εξάρτηση από οθόνη, μοιράστηκε με τους γονείς χρήσιμες συμβουλές ώστε να αναγνωρίσουν τυχόν συμπτώματα πρώιμου εθισμού σε κινητά, tablet και υπολογιστές, και απάντησε στις ποικίλες ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Η ΔΙΑΔΡΑΣΗ συνεχίζει τα σεμινάρια σε γονείς, εντελώς δωρεάν, στις εγκαταστάσεις της και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της παρέχοντας εκπαιδευτικά σεμινάρια και σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολειων, καθώς και στο προσωπικό εταιρειών και άλλων οργανισμών, κατόπιν συνεννόησης.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις δωρεάν εκπαιδεύσεις μπορούν να στείλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντός τους στο Info@diadrasi.org.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr