Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπεύσατε: H Airbnb ζητά υπαλλήλους για τις εξωτικές Μπαχάμες!

Σπεύσατε: H Airbnb ζητά υπαλλήλους για τις εξωτικές Μπαχάμες!

Η Airbnb αναζητά πέντε άτομα για να δουλέψουν για δύο μήνες στις Μπαχάμες

Η Airbnb σε συνεργασία με το Bahamas National Trust που είναι μια τοπική μη κερδοσκοπική οργάνωση που προστατεύει 32 από τα εθνικά πάρκα στις Μπαχάμες προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε πέντε άτομα να ταξιδέψουν και να μείνουν δωρεάν για δυο μήνες στον εξωτικό προορισμό της Καραϊβικής με σκοπό να βοηθήσουν σε οικολογικά έργα.

Τα καθήκοντά τους είναι μάλλον δελεαστικά και σίγουρα δεν θυμίζουν τις υποχρεώσεις ενός κλασικού εργαζόμενου.

Τα πέντε άτομα που θα επιλεγούν, αφού συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, θα ταξιδέψουν και θα μείνουν δωρεάν στο μαγικό νησί της Καραϊβικής και θα βοηθήσουν σε οικολογικά έργα που θα βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.

Η Airbnb ξεκίνησε το πρόγραμμα σε συνεργασία με το Bahamas National Trust, τοπική μη κερδοσκοπική οργάνωση που προστατεύει 32 από τα εθνικά πάρκα στις Μπαχάμες.

Με το σύνθημα «ταξίδι για καλό σκοπό» η Airbnb έχει στόχο την διατήρηση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της περιοχής, μετά τις καταστροφές που υπέστη από την επέλαση του τυφώνα Ντόριαν, πέρυσι.

Το πρόγραμμα «Bahamas Sabbatical» έχει στόχο την διατήρηση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της περιοχής ενώ παρόμοια προγράμματα έχουν υπάρξει σε Ιταλία και Ανταρκτική.

Παράλληλα το δίμηνο ταξίδι θα βοηθήσει τους τοπικούς ηγέτες να δημιουργήσουν βιώσιμες πηγές οικονομικής ανάπτυξης, ώστε οι νέοι τουρίστες που θα επισκέπτονται τις Μπαχάμες να κάνουν κράτηση μέσω της Airbnb.

Όπως αναφέρει στο site της το πρόγραμμα Airbnb Sabbaticals «παρέχει ευκαιρίες σε άτομα απ’ όλο τον κόσμο να ταξιδέψουν με σκοπό και να κάνουν καλό».

Όσοι κάνουν αιτήσεις θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να επιθυμούν να διαμείνουν για δύο μήνες, από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2020.

Όσοι θέλουν να υποβάλλουν αίτηση και να μάθουν περισσότερα για τα καθήκοντά τους όσο θα μένουν στις εξωτικές Μπαχάμες μπορούν επισκεφτούν το airbnb.com/sabbatical και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Οι αιτούντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, διαθέσιμοι να βρίσκονται στις Μπαχάμες για δύο μήνες από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2020 και να αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους να συμβάλουν στην ζωή των νησιών.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024