Ο Λέων είναι ένα αρσενικό περήφανο και δεν κάνει καμία έκπτωση. Αν σε γουστάρει θα στο δείξει όπως είναι χωρίς ντροπές και αναστολές. Δεν έχει ανασφάλειες και ξέρει ποιος είναι.

Τα βήματα που θα ακολουθήσει…

Θα σε δει ως το «θήραμά» του. Έχει τόση αυτοπεποίθηση και τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του που ό,τι εμφάνιση και να έχει δε θα το διαπραγματευτεί καν για να σε προσεγγίσει. Επειδή ακριβώς ξέρει ποιος είναι και τι θέλει, θέλει εσένα και θα στο δείξει άμεσα.

Θα σου στέλνει μηνύματα, θα σου λέει πόσο ωραία εμφάνιση έχεις (γιατί είναι και της επιφάνειας εδώ που τα λέμε). Έπειτα θα σου κάνει κοπλιμέντα σχετικά με τον τρόπο σκέψης σου (δε θα είναι και τα πιο ειλικρινή κοπλιμέντα) καθώς θα θέλει να δείξει τάχα δήθεν «ποιότητα» και περιεχόμενο.

Διεκδίκηση

Μην περιμένεις όμως να μείνει μόνο στα μηνύματα. Ένα μήνυμα να του στείλεις λέγοντάς του «έλα να βγούμε» θα σηκωθεί και θα έρθει. Όχι φυσικά γιατί θέλει να φανεί δεδομένος, αλλά γιατί ο ίδιος βρίσκει την ευκαιρία μέσα από την πρόταση που του κάνεις, να ξεδιπλώσει αυτά που νιώθει για εσένα.

Θα είναι ο τύπος που θα σε πλησιάζει με ευγενικές κινήσεις, θα κάτσει πιο κοντά σου στο ραντεβού και θα αγγίξει το μάγουλό σου γεμάτο τρυφερότητα. Θα κάνει άμεσα κίνηση και θα σε φιλήσει με πολύ πάθος. Μην περιμένεις ημίμετρα από αυτόν.

Σεξ

Αυτό είναι το πιο σημαντικό στην υπόθεση. Όταν έχει ερεθιστεί ο Λέων θα είναι ο εραστής που θα σε σηκώνει στα όρθια την ώρα που το κάνετε. Είναι πολύ «προυτάλ» και για αυτό αρέσει και σε πολλές άλλωστε.

Κατά βάση θα σε φροντίσει αρκετά και πριν και μετά το σεξ, για να μη νιώσεις ότι σε βλέπει μόνο για αυτό αλλά ότι σε σέβεται και γενικότερα σαν άνθρωπο. Οι συχνές πρωτοβουλίες του θα τον κάνουν να γίνει ο καλύτερος σύντροφος που είχες ποτέ.

Γράψτε το σχόλιό σας