Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυναίκα Ζυγός: Είναι η «diva» που όλες ζηλεύουν μανιωδώς

Γυναίκα Ζυγός: Είναι η «diva» που όλες ζηλεύουν μανιωδώς

Μην περιμένεις από μία Ζυγό να μη γίνεται πρότυπο για πολλές

Μην ξεχνάμε το βασικότερο. Ο Ζυγός ανεξαρτήτος φύλου δίνει αρκετή έμφαση στην ισορροπία και στην αρμονία. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ξέρει πώς να ντύνεται και πώς να συμπεριφέρεται.

Γυναίκα Ζυγός

Eίναι «αξεπέραστη». Θηλυκό σε όλο του το μεγαλείο. Η γυναίκα-Ζυγός εντυπωσιάζει, γοητεύει, εξιτάρει. Είναι το όνειρο του κάθε άντρα, δεν έχει ανάγκη από ρούχα για να ξελογιάσει, ούτε από λόγια για να παραμυθιάσει.

Είναι δυναμική και δεν την ενδιαφέρει σε ποιον αρέσει και σε ποιον δεν αρέσει. Αυτή είναι και όποιος γουστάρει. Όποιος δε γουστάρει δρόμο! Η Αφροδίτη που ξαναβρίσκει την κυριαρχία της σε αυτό το ζώδιο, είναι ικανή να παρασύρει σε ονειρώξεις κάθε αρσενικό που θα βρει σο δρόμο της.

Έχει μια ιδιάζουσα εμφάνιση που προκαλεί εντυπώσεις. Είναι απλή, λευκή και ανεπιτήδευτη σαν όνειρο, ερωτική και επιθυμητή σαν τίποτα στον κόσμο.

Είναι πολύ κοινωνική και συνήθως περιστοιχίζεται από φίλους, αφού η επιρροή της Αφροδίτης δεν την αφήνει ποτέ μόνη της. Θέλει με όλες τις συναναστροφές (είτε αισθηματικές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές) να αναπτύσσει συναισθηματικούς δεσμούς.

Της αρέσει να υπάρχει ισορροπία στο στυλ, στα χρώματα, στο περιβάλλον και στα κτίρια γενικά. Η δημοτικότητά της, την κάνει την ψυχή της παρέας, όπου ασκεί μεγάλη έλξη. Οι φιλίες και τα αισθηματικά είναι πολύ σημαντικά για εκείνη. Της αρέσουν οι ευγενικοί τρόποι, το αρμονικό περιβάλλον και το ήρεμο κλίμα.

Της αρέσει να είναι σε σχέση και δεν προτιμα τις εφήμερες καταστάσεις. Δεν είναι ότι δεν μπορεί μόνη της, απλά όλα είναι πιο ευχάριστα όταν έχει ένα ταίρι για να πηγαίνει σε μέρη, ή να κάνει διάφορες δραστηριότητες μαζί του.

Δεν αποτελεί αυτοσκοπό για εκείνη η οικογένεια, πιο σημαντική θέωρεί την αγάπη και τη συντροφικότητα που κρατά σε βάθος χρόνου. Αγαπά τα παιδιά, αλλά τα απολαμβάνει περισσότερο όταν μεγαλώσουν αρκετά, για να μπορεί να παίξει διανοητικά παιχνίδια μαζί τους, αφού την διακρίνει κι εκείνη μια αθώα παιδικότητα.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024