Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτική συμβατότητα: Τόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Ταύρο

Ερωτική συμβατότητα: Τόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Ταύρο

Έχουν πολλά κοινά αλλά και διαφορές. Ο Παρθένος με την παραπάνω λογική και ο Ταύρος με το παραπάνω συναίσθημα

Έχουμε δύο συναισθηματικά ζώδια τα οποία ωστόσο εκφράζουν αυτήν τη συναισθηματικότητα με διαφορετικά μέσα και τρόπους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους.

Αλληλεπίδραση

Είναι γήινα ζώδια. Αυτή η σταθερότητα που θα έχουν μπορεί να οδηγήσει σε μία ωραία σχέση και έναν σταθερόκαι σοβαρό γάμο.  Αρχικά, έχεις πλήρη επίγνωση των οικονομικών, πρακτικών και των αναγκών ασφάλειας του Ταύρου. Είναι σαν τις δικές σου Παρθένε. Η ανάγκη για υλική ασφάλεια είναι κάτι που έχετε από κοινού.

Έχετε καλές οικονομικές προοπτικές. Ως Παρθένος θα αισθανθείς τόσο άνετα γνωρίζοντας ότι έχετε την ίδια θέση όσον αφορά τα θέματα που αφορούν έσοδα και έξοδα.

Έχεις και εσύ και ο Ταύρος αρκετά ιδιαίτερα συναισθήματα τα οποία τα εκφράζετε μέσα από τη λογική. Είναι και πολύ εργατικός και θα συμφωνήσει μαζί σου πάνω στα πρακτικά θέματα. Δεν θυμώνει όταν που και που τον κριτικάρεις γιατί και αυτός αναλύει αρκετά κάποια πράγματα..

Να ξέρεις ότι στον Ταύρο δεν του αρέσει να του μιλάς συνέχεια γιατί νιώθει πίεση.Κάνε όμως πίσω σε αυτό αν σου το ζητήσει παρόλο που ξέρω ότι θέλεις να κρατάς το μυαλό σου σε εγρήγορση.

Και μην παρεξηγηθείς όταν δεν θα μπορέσει να κρατήσει τον ρυθμό σου πάνω στις συζητήσεις γιατί το ξέρουμε, εσύ δεν κουράζεσαι εύκολα, αλλά αυτός δεν το έχει τόσο πολύ με τα περίπλοκα θέματα.

Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε μαζί : να επισκεφτείτε μια πινακοθήκη, να πάτε σε μία επίδειξη μόδας, σε συναυλίες ακόμα και να μαγειρέψετε μαζί. Αυτός είναι ένας τρόπος να έρχεστε πιο κοντά και να καλύψετε τις πνευματικές σας διαφορές. Επίσης, ο Ταύρος είναι ένα από τα λίγα ζώδια που μπορούν να σε χαλαρώσουν.

Ο Ταύρος έχει πάθος περισσότερο από ότι εσύ. Είναι επίσης πολύ κτητικός και αυτό θα σου αρέσει σίγουρα γιατί αισθάνεσαι πολύ ωραία όταν ξέρεις ότι ανήκεις σε κάποιον.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024