Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίδυμος με Δίδυμο: Ίσως να αποτελούν τον ορισμό της τέλειας σχέσης

Δίδυμος με Δίδυμο: Ίσως να αποτελούν τον ορισμό της τέλειας σχέσης

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που συνέχεια αλλάζει για να συνηθίζει σε καινούργιες συνθήκες

Στο μυαλό σου έχεις τον Δίδυμο ως έναν τυπικό διπρόσωπο ζώδιο που κερατώνει από εδώ και από εκεί. Πέραν του ότι δεν είναι έτσι, τι γίνεται όταν βρεθεί σε σχέση με άτομο του ίδιου ζωδίου; Πανικός; Δράμα; Ρομαντικές καταστάσεις;

Έρωτας

Θα είναι η περίπτωση που θα ερωτευτεί ο ένας τον άλλον κατευθείαν ! Αλλά δε σημαίνει ότι είναι και ο απόλυτος έρωτας, ο έρωτας της ζωής σου! Μία σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα που φλερτάρουν τόσο πολύ, θέλει κόπο και τρόπο για να διαρκέσει!

Έχετε ίσως την καλύτερη επικοινωνία που θα μπορούσατε να είχατε με κάποιον άλλον! Για σας είναι μία βασική ανάγκη αλλά και ένα βασικό χαρακτηριστικό. Δε θα βαρεθείτε στιγμή.

Θα είσαι συνεχώς σε δράση, τρέχοντας από τη μία δουλειά στην άλλη, στους φίλους, σε μπαράκια… και η κούραση δε θα σε καταβάλει στιγμή. Ο Αέρας έχει ανάγκη από κίνηση για να υπάρχει. Όμως υπάρχει η πιθανότητα να κάνει ο ένας τον άλλον να κουραστεί αρκετά.

Ρομαντισμός ; Χμμ… Μία δύσκολη λέξη για εσένα, σχεδόν άγνωστη ! Ο έρωτάς σας έχει τις ρίζες στον εγκέφαλο και σε καμία περίπτωση στην καρδιά! Σκέψου καλά πριν ζητήσεις συναισθηματική κάλυψη από έναν Δίδυμο, γιατί άλλο η τρομερή έλξη και άλλο τα συναισθήματα. Και όμως αν ερωτευτεί το μυαλό σου, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες η σχέση σας να είναι και σχέση ζωής!

Ερωτικά, δύο Δίδυμοι με μαγεμένα δάχτυλα δε μπορούν παρά να δημιουργήσουν μια θύελλα από αισθήσεις και επειδή και οι δύο είστε πηγή φαντασίας και ιδεών, ο έρωτας θα είναι σαν καταρράκτης. Το ερωτικό σας κρεβάτι θα είναι αξέχαστο.

Συναισθηματικοί όμως καθόλου και αυτό πρέπει να σε βάλει σε βαθιά σκέψη, γιατί θέλεις έναν Δίδυμο. Συμπέρασμα; Μία θυελλώδης σχέση που ξεκινάει ωραία, συνεχίζει ωραία.. αλλά θέλει και εκείνο το «κάτι» για να διαρκέσει.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024