Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αιγόκερως: Αληθεύει ότι στο κρεβάτι δεν είναι και οι πιο ξενέρωτοι

Αιγόκερως: Αληθεύει ότι στο κρεβάτι δεν είναι και οι πιο ξενέρωτοι

Κι όμως ο Αιγόκερως το ΄χει και δεν το ήξερες καν

Ναι σου έχει αποτυπωθεί ο Αιγόκερως ως ένας ξενέρωτος ρεαλιστήςπου μεταφέρει τον κυνισμό του και στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να τον θεωρείς ακόμη και «φλωρέ» αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει καν.

Πάθος

Το πιο ερεθιστικό χαρακτηριστικό του Αιγόκερου είναι ότι εκδηλώνει το πάθος που νιώθει εκεί που δεν το περιμένεις να εκδηλωθεί. Δε μπορείς να τον βαρεθείς όταν κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα για να σε ερεθίσει και να σε κάνει να νιώσεις ποθητή.

Είναι σίγουρο επίσης ότι σε καμία περίπτωση δε θα τον δεις να είναι εκείνος που θα μεταφέρει όλη τη «μουντίλα» που κουβαλάει ως άνθρωπος, μέσα στη σχέση σας.

Χαρακτηριστικά

Παρ’ όλο που νιώθεις ότι βαριούνται ή ότι κουράζονται με το παραμικρό, έχουν μεγάλη αντοχή στο σεξ. Τους αρέσει το όμορφο και αριστοκρατικό περιβάλλον, καθώς και μια άνετη ατμόσφαιρα.

Όταν κάνουν σεξ δεν είναι κάτι που κρατά λίγο. Το σεξ θα διαρκέσει ολονυχτίως και θα θέλουν κι άλλο. Είναι πολύ σαρκικοί και καλοί σε αυτό που κάνουν. Μην περιμένετε βέβαια τίποτα δημιουργικές ή αλλόκοτες στάσεις, αλλά να ξέρετε ότι θα περάσετε καλά μαζί τους.

Θέλει σε κάθε περίπτωση να έχει το «πάνω χέρι» στο σεξ και γι’ αυτό ψάχνει ένα άτομο γλυκό και ευαίσθητο, που να μπορεί να καταλάβει αυτή την επιθυμία του και να την ικανοποιεί. Αναζητά πρόσωπα τα οποία θα υποκύψουν σε αυτόν και θα μπορεί να τα ελέγχει. Στο κρεβάτι είναι γενναιόδωροι, χαρούμενοι και έντονα σεξουαλικοί. Είναι πολύ καλοί ως εραστές, αλλά όχι πάντα και τόσο πιστοί.

Νιώθουν έντονα την επιθυμία να έχουν μια ιδανική σχέση, αλλά θεωρούν ότι το σεξ και η αγάπη είναι δυο διαφορετικά πράγματα γιατί ενώ μέσα από την αγάπη μεταμορφώνονται, το σεξ γίνεται μόνο όταν το θέλουν αυτοί. Κατά κανόνα αυτή η τοποθέτηση τους δημιουργεί κάποιο κοινωνικό εμπόδιο στην πρώτη αγάπη, η οποία δεν ολοκληρώνεται αφήνοντας μια γεύση νοσταλγίας σε όλη τη ζωή.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024