Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πως βιώνει την απιστία ένας Ιχθύς;

Πως βιώνει την απιστία ένας Ιχθύς;

ΩΧ!

Όταν το μαθαίνει

Η πρώτη του αντίδραση θα είναι να μη μιλήσει καν. Έχει πάθει σοκ από τη στιγμή και μόνο που το έμαθε. Τον πονάει το κεφάλι, το στομάχι, έχει ταχυπαλμία και γενικά είναι σε έναν πανικό. Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη αυτή αντίδραση δεν είναι τίποτα μπροστά στο μπαράζ των επόμενων αντιδράσεων που θα ακολουθήσουν.

Κλαίει

Δε σταματάει να κλαίει για ώρες. Την ώρα που κλαίει παραμιλάει κιόλας γιατί έχει νεύρα παράλληλα. Τα συναισθήματά του είναι ήδη πάρα πολύ πληγωμένα για να μη μπορεί να αντιδράσει μέχρι ενός σημείου.

Ξεμπρόστιασμα

Μην περιμένεις ο συναισθηματικός και ευαίσθητος Ιχθύς να μη σε ξεμπροστιάσει για την πράξη σου. Έκανες κάτι που εκείνος θεωρεί εντελώς αχαρακτήριστο, διότι για εκείνον η απιστία είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να του κάνει κάποιος.

Θα σε ξεμπροστιάσει κάνοντας λεκτική υπερανάλυση για τα λάθη σου. Θα σε κάνει να νιώσεις υπεύθυνος εσύ και μόνο εσύ.

Άμυνα-ενοχές

Μπορεί να δείξει ότι εσύ φταις αλλά μέσα του ο Ιχθύς ξέρει πόσο έχει πληγωθεί. Ρίχνει την απιστία σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στον εαυτό του και θεωρεί πως εκείνος φταίει για αυτό. Δεν έχει τον εγωισμό του Καρκίνου ή του Λέοντα για να προχωρήσει παρακάτω πιο γρήγορα.

Αποδοχή

Εν τέλει θα καταλάβει ότι αυτό που του συνέβη ήταν τραγικό και θα προσπαθήσει να πάει παρακάτω. Η εμπιστοσύνη του όμως έχει κλονιστεί τόσο πολύ που «περαστικά» στον επόμενο που θα είναι μαζί του.

Θα ζηλεύει συχνά και δε θα τον εμπιστεύεται. Ο Ιχθύς έχει στο μυαλό του ένα παραμύθι για τις σχέσεις, ότι πρέπει να είναι με συγκεκριμένο ρομαντικό τρόπο. Αν δεν είναι έτσι δε μπορεί να αποδεχθεί ό,τι άλλο πέρα από αυτό

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024