Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υδροχόος: Το μυστικό για την προσωπικότητα του που κανείς δεν γνωρίζει...

Υδροχόος: Το μυστικό για την προσωπικότητα του που κανείς δεν γνωρίζει…

Κι όμως έχει συχνά αυτά τα χαρακτηριστικά

 Δεν είναι μόνο ο Κριός ο καριερίστας του ζωδιακού κύκλου. Ακολουθείται από τον Υδροχόο. Σε αντίθεση με τον Κριό που θα πετύχει στην καριέρα του μετά από πολύ κόπο, ο Υδροχόος πετυχαίνει αυτό που θέλει με τον πολύ χειριστικό του τρόπο.

Καριέρα

Είναι αρκετά έξυπνος για να κατανοεί τα κίνητρα των άλλων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περνάει το δικό του όποτε και όπως εκείνος το θέλει. Ξέρει τι απάντηση ακολουθεί σε μια ερώτηση και φαίνεται να μην κάμπτεται όταν ρωτάει δύσκολα θέματα.

Δε θέλει να χάνει τον χρόνο του γιατί τον θεωρεί πολύτιμο. Αν το συνδυάσουν με τον εκπληκτικό τρόπο που έχουν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους, γίνονται άριστοι πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί ή ψυχολόγοι.

Επειδή έχει αρκετά προοδευτικές ιδέες, θεωρεί τιμή του να υπερασπιστεί οποιονδήποτε θα βιώσει ρατσισμό και σεξισμό. Επίσης είναι πολύ δίκαιος και δεν παίζει με θέματα δικαιοσύνης μεταξύ των σχέσεων.

Οποιοδήποτε είδος έρευνας είναι κατάλληλο για έναν Υδροχόο. Αν αποφασίσει να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, το αδύνατο σημείο του είναι η έλειψη προσοχής στη λεπτομέρεια.

Φιλοδοξίες

Του αρέσουν οι μεγάλες ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδια, είναι σε θέση να τα υλοποιήσει, αλλά οι ανιαρές, καθημερινές κι επαναλαμβανόμενες λεπτομέρειες, τον κάνουν να χρονοτριβεί. Ο Υδροχόος χρειάζεται απαραιτήτως γραμματέα.

Αν συνεργάζεστε μαζί του, θα διαπιστώσετε ότι ο Υδροχόος γενικά θέλει να είναι μπροστά από την εποχή του. Είναι καινοτόμος και φτιαγμένος για τεχνολογία. Εμπιστευτείτε τον σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές σας, με την εκπαίδευση άλλων στην πληροφορική, με έρευνα και ανάπτυξη ή απλά αναθέστε του να συλλέγει στοιχεία και δεδομένα. Ε

Θέλει να κάνει τα σχέδιά του με τον δικό του τρόπο και όχι να του προτείνει ο καθένας τι θα κάνει στο μέλλον του. Είναι ο μόνος που θα καταφέρει να ενώσει μία ομάδα από αταίριαστους ανθρώπους.

Το μόνο αρνητικό στον τρόπο που σκέφτεται είναι ότι πολύ εύκολα χάνεται η προσοχή του από ένα συγκεκριμένο πράγμα με αποτέλεσμα να έχει χάος στις σκέψεις του. Συνεπώς, μην τολμήσετε ποτέ να τον υποχρεώσετε να προσαρμοστεί σε μια ρουτίνα.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024