Είναι αρκετά κοινωνικοί και το αποτέλεσμα είναι να γίνονται αρκετά συμπαθείς και στον χώρο εργασίας τους. Κανείς δε μένει με παράπονο από έναν Τοξότη.

Αλληλεπίδραση

Είναι κοινωνικοί και αποτελούν το κέντρο μιας συζήτησης που θα γίνει σε οποιονδήποτε τομέα γίνεται αυτή η συζήτηση. Δε στερεύουν από ιδέες, λόγω της περιπετειώδους ζωής τους και των συναρπαστικών εμπειριών τους. Είναι καταπληκτικοί αφηγητές, κωμικοί, συγγραφείς, φιλόσοφοι, μουσικοί και ηθοποιοί.

Μην περιμένεις να πάρει τα πράγματα τοις μετρητοίς και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι χαλαρός στη συζήτηση. Θέλει να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο, συνεπώς μια καριέρα που θα του δώσει αυτή την ευκαιρία, είναι η κατάλληλη για τον Τοξότη.

Δε θέλει να χάνει τον χρόνο του. Δεν τον ενδιαφέρουν οι ασήμαντες λεπτομέρειες και η πεζή καθημερινή ρουτίνα. Τον κάνουν να βαριέται αφάνταστα κι έχει την τάση να χρονοτριβεί και να αφήνει τους άλλους να ασχοληθούν με τις λεπτομέρειες.

Σε περιπτώσεις πανικού θα είναι εκεί να ηρεμήσει τους πάντες.Έχει πολύ καλές επιδόσεις σε επιχειρηματικά ζητήματα, αλλά δίνει τον καλύτερο εαυτό του όταν έχει να αντιμετωπίσει μια κρίσιμη κατάσταση.

Αν έρθει η στιγμή του «όλα ή τίποτα» και διακυβεύονται πολλά, τότε αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να διορθώσει τα πάντα. Στις δύσκολες καταστάσεις, ο Τοξότης βγάζει τον καλύτερο εαυτό του και λειτουργεί τέλεια κάτω από πίεση.

Συνεργασίες

Είναι σίγουρο ότι σε κάθε περίπτωση είναι ένας καλός συνεργάτης. Δε σε κουράζει και σου φτιάχνει τη διάθεση. Αν δηλαδή  έχεις κάποιον συνεργάτη Τοξότη, στο χώρο εργασίας σου, θα τον καταλάβεις απλά και μόνο από το ανήσυχο πνεύμα του. Του αρέσει να βρίσκεται πάντα σε κίνηση και όχι να μένει σε ένα μόνο σημείο.

Του αρέσει να προωθεί τις απόψεις του και να μην τις διαπραγματεύεται εύκολα. Στο εργασιακό περιβάλλον είναι ανοιχτόμυαλος, με ηγετικές και στρατηγικές ικανότητες. Είναι άτομο με ανεπτυγμένη ευφυΐα, ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, αλλά αποφεύγει όσο μπορεί τις λεπτομέρειες. Κατά βάσει έχει ορισμένους ψυχαναγκασμούς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr