Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τοξότης: Πως είναι σαν συνάδελφος;

Τοξότης: Πως είναι σαν συνάδελφος;

Είναι σίγουρο ότι θα χαίρεσαι να δουλεύετε μαζί

Είναι αρκετά κοινωνικοί και το αποτέλεσμα είναι να γίνονται αρκετά συμπαθείς και στον χώρο εργασίας τους. Κανείς δε μένει με παράπονο από έναν Τοξότη.

Αλληλεπίδραση

Είναι κοινωνικοί και αποτελούν το κέντρο μιας συζήτησης που θα γίνει σε οποιονδήποτε τομέα γίνεται αυτή η συζήτηση. Δε στερεύουν από ιδέες, λόγω της περιπετειώδους ζωής τους και των συναρπαστικών εμπειριών τους. Είναι καταπληκτικοί αφηγητές, κωμικοί, συγγραφείς, φιλόσοφοι, μουσικοί και ηθοποιοί.

Μην περιμένεις να πάρει τα πράγματα τοις μετρητοίς και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι χαλαρός στη συζήτηση. Θέλει να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο, συνεπώς μια καριέρα που θα του δώσει αυτή την ευκαιρία, είναι η κατάλληλη για τον Τοξότη.

Δε θέλει να χάνει τον χρόνο του. Δεν τον ενδιαφέρουν οι ασήμαντες λεπτομέρειες και η πεζή καθημερινή ρουτίνα. Τον κάνουν να βαριέται αφάνταστα κι έχει την τάση να χρονοτριβεί και να αφήνει τους άλλους να ασχοληθούν με τις λεπτομέρειες.

Σε περιπτώσεις πανικού θα είναι εκεί να ηρεμήσει τους πάντες.Έχει πολύ καλές επιδόσεις σε επιχειρηματικά ζητήματα, αλλά δίνει τον καλύτερο εαυτό του όταν έχει να αντιμετωπίσει μια κρίσιμη κατάσταση.

Αν έρθει η στιγμή του «όλα ή τίποτα» και διακυβεύονται πολλά, τότε αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να διορθώσει τα πάντα. Στις δύσκολες καταστάσεις, ο Τοξότης βγάζει τον καλύτερο εαυτό του και λειτουργεί τέλεια κάτω από πίεση.

Συνεργασίες

Είναι σίγουρο ότι σε κάθε περίπτωση είναι ένας καλός συνεργάτης. Δε σε κουράζει και σου φτιάχνει τη διάθεση. Αν δηλαδή  έχεις κάποιον συνεργάτη Τοξότη, στο χώρο εργασίας σου, θα τον καταλάβεις απλά και μόνο από το ανήσυχο πνεύμα του. Του αρέσει να βρίσκεται πάντα σε κίνηση και όχι να μένει σε ένα μόνο σημείο.

Του αρέσει να προωθεί τις απόψεις του και να μην τις διαπραγματεύεται εύκολα. Στο εργασιακό περιβάλλον είναι ανοιχτόμυαλος, με ηγετικές και στρατηγικές ικανότητες. Είναι άτομο με ανεπτυγμένη ευφυΐα, ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, αλλά αποφεύγει όσο μπορεί τις λεπτομέρειες. Κατά βάσει έχει ορισμένους ψυχαναγκασμούς.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024