Είναι ένα αρκετά ευαίσθητο ζώδιο το οποίο έχει την τάση να θεωρεί ότι η συντροφικότητα και η φιλία είναι δύο αξεπέραστες σε σημασία αξίες. Το θέμα είναι όμως ότι αρκετά συχνά θα κρύψει τα πραγματικά του συναισθήματα.

Χαρακτηριστικά που δε δείχνει

  • Μπορεί να μην το δείχνει αλλά έχει έντονη αυτοπειθαρχία.Έχει αρκετή επιμονή, ακόμα κι όταν όλοι εγκαταλείπουν. Δυνατός και επίμονος, με πιο γνωστό χαρακτηριστικό το πείσμα του, κάτι το οποίο δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα.
  • Το ότι έχει πείσμα τον κάνει να υπερασπίζεται τις απόψεις του με πολύ παθιασμένο τρόπο και χωρίς να δυσανασχετεί. Αυτό το πείσμα τον κάνει να τα βάζει με όλους και να μπλέκει σε διαμάχες με άλλους δυνατούς χαρακτήρες. Ακόμα, δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Θέλει τη γνωστή ρουτίνα της ζωής του. Είναι γενικά εύκολος σαν άνθρωπος, χωρίς πολλές εντάσεις.
  • Όλη του η οργή θα φανερωθεί, αν κάποιος προσπαθήσει να τον προκαλέσει, αφού κάτω από την ήρεμη επιφάνεια, κρύβεται μία φοβερή οξυθυμία. Του αρέσουν τα έντονα χρώματα κι οτιδήποτε μπορεί να προσελκύσει τις αισθήσεις του. Αγαπάει τα υλικά αγαθά και το σπίτι του είναι όμορφα διακοσμημένο, με πολλά πράγματα.
  • Είναι συχνά πολύ πιο κυριολεκτικός και ρεαλιστής από όσο δείχνει και φαίνεται. Αρκετές φορές θα ακούσεις σωστές και κυριολεκτικές συμβουλές από αυτόν. Προτιμά το άνετο και δημιουργικό περιβάλλον. Θέλει ασφάλεια από κάθε άποψη, στο σπίτι, στις σχέσεις ακόμα και στην καριέρα.
  • Έχει όμως και τις φάσεις που είναι αρκετά εσωστρεφής. Μπορεί να γίνει μυστικοπαθής, ισχυρογνώμων και τσιγκούνης. Μερικές φορές γίνεται μαλθακός και τεμπέλης και είναι σίγουρα ο κυρίαρχος του ζωδιακού στο να καθυστερεί.
  • Όταν όμως θέλει κάτι, έχει μία ισχυρή και διαρκή ώθηση και τότε κανείς δεν καταλαβαίνει την τεμπελιά του. Το μυστικό είναι πως, όταν αφορά στον εαυτό του, η οκνηρία παραμερίζεται.
  • Θέλει να κάνει μια σχέση η οποία θα κρατήσει πολλά χρόνια και δε θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξεως.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr