Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα τρία ζώδια που θα σε φροντίσουν πολύ μέσα στη σχέση

Τα τρία ζώδια που θα σε φροντίσουν πολύ μέσα στη σχέση

Καλά όχι ότι δεν το περίμενες και καθόλου

Είναι έτσι κι αλλιώς τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ενσυναίσθηση που έχουν τα κάνει να σε φροντίζουν και να σε αγαπάνε με όλη τους την ψυχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ταυρίνα, όταν μπαίνει σε μια σχέση, έχει την τάση να καλομαθαίνει σε υπερβολικό βαθμό τον σύντροφό της. Δεν λέμε ότι είναι κακό να του μαγειρεύει, να τον περιποιείται ή να του συμπαραστέκεται, όμως έχει μεγάλη διαφορά η φροντίδα από το «πνίξιμο». Από ένα σημείο και μετά ο σύντροφός της την βλέπει ως… μάνα του και όχι ως την αγαπημένη του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνα βαδίζει και εκείνη στα βήματα της Ταυρίνας. Κάνει ακριβώς τα ίδια και ακόμα… περισσότερα. Όσο περνά ο καιρός της βγαίνει ακόμα πιο πολύ το… μαμαδίστικο, αρχίζει να τον βλέπει ως… «παιδί» της και όχι ως εραστή της κι επαναλαμβάνει ατάκες του τύπου «βάλε φανέλα», «μην κάθεσαι στο ρεύμα» ή «να σου φτιάξω μια σούπα να ζεσταθείς». Όταν όμως δει ότι έχει χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον στη σχέση και δεν υπάρχει πάθος, παθαίνει ένα κοκομπλόκο και μετά αναρωτιέται τι είναι αυτό που έφταιξε.

ΙΧΘΕΙΣ

Καλά είναι υπερευαίσθητη και αυτό ακριβώς σημαίνει ότι μέσω αυτής της ευαισθησίας μπορεί να μπει στη θέση του άλλου και να τον κάνει να νιώσει πιο άνετα και πιο καλά. Από την άλλη είναι το ζώδιο που σε καμία περίπτωση δε θα παρατηρεί πως ντύθηκες για να μην κρυώσεις και που θα σου φτιάχνει τα καλύτερα φαγητά.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024