1. Τα Ψαράκια είναι καλά, συμπονετικά και γλυκά, μέχρι τη στιγμή που δεν είναι. Κατά γενική ομολογία, πάσχει από το σύνδρομο του μάρτυρα, αλλά όταν φτάσει στα όριά του τα ξεπερνάει και τελειώνει και το καλό παιδί!

2. Είναι αυτοκαταστροφικός, αλλά μόνο όταν απογοητεύεται, όχι επειδή απλά του τη βάρεσε

3. Έχει πολύ διαφορετικά κριτήρια για να επιλέγει ή να απορρίπτει ανθρώπους: ωραία η εμφάνιση ή το μυαλό, αλλά σαν το χαρακτήρα, δεν έχει. Του κάθισες στο λαιμό για κάποιο λόγο; Κάτι δεν του κόλλησε σωστά; Έφαγες άκυρο. Τέλος.

4. Μπορεί να έχει φίλο όλο τον κόσμο. Έχει τέτοιο χαρακτήρα που οι περισσότεροι τα πάνε καλά μαζί του, αλλά το ωραίο είναι ότι εκείνος επιλέγει αυστηρά τους ελάχιστους που θα βάλει στην καρδιά του.

5. Οι εναλλαγές της διάθεσης του, ανάμεσα στην χαρά και την λύπη, την αισιοδοξία και το πλήρες σκοτάδι της απαισιοδοξίας, είναι μνημειώδεις!

6. Σπάνια καταφέρνει να βρει τα κατάλληλα λόγια για να περιγράψει τα αισθήματά του! Προτιμάει να στα δείξει με ένα φιλί ή ένα τραγούδι!

7. Λατρεύει τη μουσική, το χορό, τις τέχνες, κάθε αρτιστικό τρόπο αυτοέκφρασης. Οι καλύτεροι ηθοποιοί, είναι Ιχθύς (π.χ. Elisabeth Taylor, Michael Caine)

8. Παρατηρεί τα πάντα, μιλάει για ελάχιστα από όσα έχει καταλάβει.

9. Το παίζει χαζός πολλές φορές, μόνο και μόνο για να κόψει αντιδράσεις.

10. Σκέφτεται πάντα το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, ώστε να προετοιμάζει τον εαυτό του σε περίπτωση που όντως συμβεί!

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο