Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτές είναι οι ενδείξεις ότι θα σε χωρίσει σύντομα

Αυτές είναι οι ενδείξεις ότι θα σε χωρίσει σύντομα

Μην τις παραβλέπεις

Σε έναν ιδανικό κόσμο οι άνθρωποι θα συζητούσαν απ’ ευθείας με το άλλο τους μισό τα προβλήματα που αναγνωρίζουν στη σχέση τους. Δυστυχώς όμως, δεν ζούμε σε έναν ιδανικό κόσμο.

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο ένας άνθρωπος που πληγώνεται ή απλώς ξενερώνει από ορισμένες συμπεριφορές του συντρόφου του, αντί να συζητά και να προσπαθεί να βρει λύση μαζί του, να αρχίσει να επεξεργάζεται το ενδεχόμενο χωρισμού.

Όλοι έχουμε υπάρξει ένοχοι για αυτή τη συμπεριφορά, επομένως καλό είναι να μην κρίνουμε αυστηρά τις υπεκφυγές των άλλων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τις αναγνωρίζουμε για να μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι – και ενδεχομένως να κάνουμε ορισμένα βήματα για να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Σημάδια ότι σκέφτεται να σας χωρίσει

Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ούτε ο ίδιος ότι το τέλος πλησιάζει. Παρ’ όλα αυτά, αν η στάση του έχει αρχίσει να αποκτά τα παρακάτω χαρακτηριστικά, είναι σαφές πως βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από τη σχέση – είτε το καταλαβαίνει είτε όχι.

Είναι απόμακρος

Μήπως όταν του μιλάτε δεν νιώθετε ότι σας ακούει και τόσο προσεκτικά; Αν τελευταία παραείναι αφηρημένος ή σας αντιμετωπίζει διαρκώς σαν να γίνεστε φορτική, τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Άλλες ενδείξεις που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, είναι το να έχει όλο και λιγότερο χρόνο για εσάς και οι απαντήσεις του στα μηνύματά σας να γίνονται όλο και πιο σύντομες.

Δεν είστε μέρος των αποφάσεών του

Όταν φανταζόμαστε το μέλλον μας με έναν άλλο άνθρωπο, τον λαμβάνουμε υπόψη μας στις σημαντικές μας αποφάσεις, ενώ το πιθανότερο είναι να ζητήσουμε και τη γνώμη του. Όπως καταλαβαίνετε, αν μόλις πληροφορηθήκατε ότι εδώ και τρεις μήνες κάνει αιτήσεις για δουλειά στο εξωτερικό, μάλλον το μέλλον της σχέσης σας δεν είναι στις προτεραιότητές του.

Ακούτε ονόματα, όμως δεν βλέπετε πρόσωπα

Είστε αρκετό καιρό μαζί ώστε να ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερός του φίλος, πότε γνωρίστηκαν και ποιες φάρσες έκαναν μαζί όταν ήταν έντεκα χρονών, όμως εξακολουθείτε να μην έχετε δει το πρόσωπό του. Όταν φανταζόμαστε ένα κοινό μέλλον με τον σύντροφό μας, έχουμε την τάση να τον εντάσσουμε σταδιακά στην υπόλοιπη ζωή μας. Το γεγονός ότι δεν το έχει κάνει, δείχνει ότι δεν σας βλέπει και πολύ σοβαρά.

Δεν μιλάει για το μέλλον

Δεν αναφερόμαστε σε γάμους, παιδιά και κατοικίδια. Όμως θυμάστε τον πρώτο καιρό, που εντελώς αυθόρμητα προτείνατε ο ένας στον άλλο εκδρομές, συναυλίες, ταξίδια; Ε, αν όταν του είπατε ότι σκέφτεστε να κλείσετε εισιτήρια για το θέατρο σε ένα μήνα, σας απάντησε «ως τότε ποιος ζει, ποιος πεθαίνει», μάλλον δεν είναι σίγουρος αν θέλει να είναι μαζί σας μέχρι τότε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024