Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασία Παντούση : Η απίστευτη έκπληξη που της έκανε ο Ιωάννης Παπαζήσης

Αναστασία Παντούση : Η απίστευτη έκπληξη που της έκανε ο Ιωάννης Παπαζήσης

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ετοίμασε μια έκπληξη στην Αναστασία Παντούση στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/2) η πανέμορφη και ταλαντούχα πρωταγωνίστρια στο «Κόκκινο ποτάμι», Αναστασία Παντούση.

Η τηλεοπτική «Ιφιγένεια» αναφέρθηκε εκτενώς στα επαγγελματικά της βήματα, το πως ξεκίνησε την ηθοποιία, καθώς επίσης και στη παιδική της ηλικία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στην Αναστασία αιφνιδιάζοντάς την, καθώς στο πλατό εμφανίστηκε ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά, Ιωάννης Παπαζήσης.

«Έχουμε ετοιμάσει κάτι» της είπε και προβλήθηκαν μερικές φωτογραφίες της με τον Ιωάννη Παπαζήση, τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά ενώ ακουγόταν ένα ερωτικό τραγούδι. “Τι σημαίνουν αυτές οι φωτογραφίες;” τη ρώτησε ο παρουσιαστής. “Αναμνήσεις. Όταν γνώρισα τον Ιωάννη ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, παράξενος” είπε εκείνη.

Και τότε μπήκε στο πλατό ο Ιωάννης.

«Όταν γνώρισα την Αναστασία ήταν δύο μέρες πριν από τα γυρίσματα. Πήγαμε για έναν καφέ μετά και αποφασίσαμε ότι σε δύο μέρες μέσα δεν μπορούμε να παίξουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι και η Αναστασία μου είπε ότι θα πούμε πως αυτό το ζευγάρι είναι αληθινό, θα του βρούμε τραγούδι, θα του βρούμε ζωή και ότι είναι κάπου ότι μας κοιτάζει»  είπε για το πώς προσέγγισαν τους ρόλους τους στο “Κόκκινο Ποτάμι”.

«Ελπίζω να τα καταφέραμε» είπε ο τηλεοπτικός “Μίλτος”. «Είναι τρελός, ξεκάθαρα. Δεν τον βρίσκεις πουθενά. Εγώ δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο άτομο σαν τον Ιωάννη» τόνισε μεταξύ άλλων η Αναστασία Παντούση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024