Σπάνια θα βρούνε την ηρεμία και αυτό θα είναι σε τόσο αραιά χρονικά διαστήματα που το αποτέλεσμα θα είναι να έχουν ήδη την ταμπέλα των πιο νευριασμένω ζωδίων επί μονίμου βάσεως.

Καρκίνος

Δεν είναι να συζητάς μαζί του. Τον ενοχλεί ό,τι δεν τον κάνει να νιώθει άνετα. Ο Καρκίνος έχει τα νεύρα ως την πρώτη αντίδραση για τα πάντα που μπορεί να του φανούν αρνητικά. Δεν είναι το ζώδιο που θα συγκρατηθεί, ούτε είναι το ζώδιο που θα φέρει την αρμονία στη ζωή του έτσι απλά.

Δίδυμοι

Δείχνουν ήρεμοι αλλά δεν είναι για κανέναν λόγο. Θα τους βλέπεις να βγαίνουν συνέχεια σε εξόδους αλλά αυτό θα το κάνουν με στόχο να χαλαρώσουν από την εσωτερική ένταση που μονίμως μαζεύουν και δεν τη μειώνουν.

Λέων

Άπαξ και εκδηλώσει τα νεύρα του δε θα μπορεί να ηρεμήσει ούτε με το πιο ισχυρό φάρμακο που θα του γράψει ο γιατρός του. Γενικά έχει πολλή ένταση και τσίτα με αποτέλεσμα να μην την εξωτερικεύει συχνά. Όταν αυτό όμως γίνει θα έχει πολλή ένταση και νεύρα.

Παρθένος

Μην περιμένεις να τον δεις εύκολα σε αρμονία και ψυχική ισορροπία γιατί έχει μονίμως άγχος και παραπονιέται για την οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Δε μπορεί να δεχθεί ότι τα πράγματα δεν είναι σε μια τάξη και ψάχνει παντού προβλήματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr