Όταν έχουμε ανάδρομο Ερμή αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ασυνεννοησία και ενδεχόμενες παρεξηγήσεις, βρίσκονται στο προσκήνιο της καθημερινότητας. Το ίδιο και τα ταξίδια και γενικά η επικοινωνία.

Αμεσότητα

Μίλα ουσιωδώς και όχι δια της ατόπου γιατί είναι όλοι σε μια φάση που κουράζονται να ακούσουν τις «σάλτσες» και όχι την ουσία αυτού που έχεις να πεις και να προσθέσεις.

Σκέψου καλά τι θα πεις και πώς. Μίλα κυριολεκτικά και με αναλυτικό τρόπο. Δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να αποκρυπτογραφούν τους… χρησμούς σου.

Πες λοιπόν αυτό που έχεις να πεις ξεκάθαρα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για την επικοινωνία σου με πρόσωπα τα οποία μετράνε ιδιαίτερα στη ζωή σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα γραπτά μηνύματα, που παρερμηνεύονται ευκολότερα. Η προφορική επικοινωνία είναι πιο ξεκάθαρη, ιδίως αν υπάρχει και οπτική επαφή.

Σχέδια

Τα ταξίδια που σκέφτεσαι να κάνεις, καλό θα είναι να τα οργανώσεις καιρό πριν. Αλλά να κάνεις και έναν καθημερινό έλεγχο με αποτέλεσμα να μη μπερδεύεσαι. Τα ταξίδια επηρεάζονται αρκετά από τον ανάδρομο Ερμή.

Το γεγονός ότι η εποχή δεν προσφέρεται για να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα, δεν συνεπάγεται πως δεν μπορείς να τα σχεδιάζεις κιόλας. Πάρε χαρτί και μολύβι, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και κάνε λίστες και καινούργια προγράμματα.

Σχεδίασε το μέλλον σου. Μπορείς να ονειρευτείς, να φανταστείς, να οραματιστείς, να πάρεις αποφάσεις όσο θέλεις. Τσάμπα είναι, και ο ανάδρομος Ερμής δεν θα ενοχληθεί καθόλου.

Επικοινωνία

Είναι πολύ εύκολο να γίνουν αρκετές παρεξηγήσεις και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εσύ θα λες τον αριθμό «ένα» και ο άλλος μπορεί να παίρνει τον αριθμό «ένα» ως «200». Δηλαδή παρεξηγήσεις με το παραμικρό και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Υπομονή και περισσότερη προσοχή σε αυτά που λες.

Αυτές τις μέρες που η επικοινωνία δυσκολεύει, δεν βλάπτει να μην αφήνεις τη γλώσσα σου να πηγαίνει πιο γρήγορα από το μυαλό σου. Διότι, ως γνωστόν, η προαναφερθείσα γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr