Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η απαισιοδοξία και ο πανικός καταβάλλουν αυτά τα τρία ζώδια

Όταν η απαισιοδοξία και ο πανικός καταβάλλουν αυτά τα τρία ζώδια

Κάποια χάνουν την υπομονή τους

H αλήθεια είναι ότι μπορεί να χάσουν την υπομονή τους και να υπερβάλουν αρκετά. Τα συναισθήματά τους θα βρίσκονται εν εξάλλω και μπορεί να καταφέρουν να τα κάνουν και πιο αρμονικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον Αιγόκερω τη σπάει το γεγονός ότι όχι μόνο του συνέβη κάτι ενοχλητικό ή δυσάρεστο, αλλά οφείλει να φανεί δυναμικός και ψύχραιμος, όταν γίνεται κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν είναι εξοργισμένος και αγχωμένος όσο δεν παίρνει άλλο.

Και το οφείλει πρωτίστως στον εαυτό του, για να επιβεβαιώνει διαρκώς την εικόνα του νικητή, απέναντι σε οποιαδήποτε αναποδιά.

Είναι κάτι που ο ίδιος το βλέπει σαν ένα προσωπικό στοίχημα και όλοι οι υπόλοιποι σαν μία ακόμη αιγοκερίσια εμμονή.

Πάντως, ό,τι κι αν συμβεί, θα το αντιμετωπίσει με την προσήκουσα γενναιότητα, τιθασεύοντας όλες τις μη κολακευτικές για τον ίδιο αντιδράσεις όσο καλύτερα μπορεί, με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία κάθε φορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι άνετος με τις μικρο-αναποδιές, γιατί το έχει φιλοσοφήσει.

Μέσα στο ευρύτερο κοσμικό σχέδιο, τι βαρύτητα μπορεί να έχει η δική του μικρή προσωπική αντιξοότητα; Όχι πως δεν θα γκρινιάξει, σαν κάθε φυσιολογικό παιδί. Θα κατεβάσει κι αυτός τα σχετικά καντήλια του, αλλά θα γρήγορα θα μετατοπίσει το focus στη γενικότερη εικόνα του βασανισμένου κόσμου μας, μπροστά στην οποία η δική του συμφορούλα είναι αμελητέα.

Και εφόσον κάποια πράγματα μπορούν, με τη σχετική προσπάθεια, να αποδοθούν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου ή στις σπασμωδικές αντιδράσεις του διεθνούς κεφαλαίου μπροστά στην προέλαση των τζιχαντιστών, τι να του πει τώρα ένα κινητό που τα ’φτυσε;

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς έχει προμαντέψει όλες τις καταστροφές πριν ακόμα συμβούν, οπότε το να πραγματοποιηθούν δεν έχει και μεγάλη διαφορά.

Ή μάλλον το να γίνουν, είναι πάντα υποδεέστερο της φαντασίας του. Τις έχει οραματιστεί με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια και έχει εμπλουτίσει το ρεπερτόριό του ακόμα και με την καταστροφή όλου του πλανήτη

Οπότε τι να του κάνει, π.χ., ένας σπασμένος σωλήνας του νερού που του πλημμύρισε το μπάνιο. Σιγά τώρα… Όχι πως δεν θα κλαφτεί δεόντως όταν έρθει η πικρή εκείνη ώρα, αλλά θα το κάνει περισσότερο για να μαζέψει εθελοντές πρόθυμους να τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Παριστάνει τον αδύναμο αλλά, μεταξύ μας, έχει απίστευτη κρυφή δύναμη.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024