Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αν αλλάξετε αυτές τις συνήθειες η ερωτική σας ζωή θα είναι επιτυχημένη

Αν αλλάξετε αυτές τις συνήθειες η ερωτική σας ζωή θα είναι επιτυχημένη

Κάνε και εσύ μια αλλαγή

Κάνε ορισμένα πλάνα αν θέλεις ο σύντροφός σου και εσύ να κάνετε τέλειο κρεβάτι. Το ότι δε θα κάνετε σεξ με τον καθιερωμένο τρόπο είναι ίσως και η λύση στο να μην υπάρξει ρουτίνα μεταξύ σας.

Κάντε σεξ αλλού

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν περισσότερο σεξ όταν κάνουν διακοπές σε σύγκριση με όταν βρίσκονται στο σπίτι τους. Φυσικά, δεν έχουμε όλοι μας την πολυτέλεια να μπορούμε να ταξιδεύουμε όποτε και όπου θέλουμε.

Έτσι κάντε αλλού.Ή ακόμα και στο ντους μαζί. Μικρές ανακινήσεις στη ρουτίνα μπορεί να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη στάση σας απέναντι στο σεξ.

Αναζητήστε καινούργιες στάσεις

Η προσθήκη νέων ιδεών στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι λίγο τρομαχτική. Κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και καλέστε τον σύντροφό σας να συμμετάσχει σε αυτή την αναζήτηση. Παρακολουθήστε κάποιες ερωτικές ταινίες μαζί. Διαβάστε μερικές erotica.

Συζητήστε για το τι υπάρχει εκεί και συζητήστε τι φαίνεται ελκυστικό για τους δύο σας. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να αποφύγετε την αμηχανία.

Σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας

Το σεξ δεν αρχίζει και τελειώνει στο υπνοδωμάτιο. Κάνετε κάτι πιο εναλλακτικό για να διατηρήσετε τη σεξουαλική επικοινωνία ανεβασμένη καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά αν έχετε σχέδια να το κάνετε μετά την εργασία. Στείλτε ένα sexy κείμενο την ώρα που τρώτε.

Στείλτε του ένα υπαινικτικό meme. Αφήστε τον σύντροφό σας να γνωρίζει ότι σκέφτεστε γι ‘αυτό με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και όταν είστε εκτός χώρου. Το φλερτ είναι σημαντικό να διατηρηθεί μέσα σε μια σχέση. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κάνετε πιο ωραία την ημέρα. Κρατήστε την ενέργεια αυτή, όταν βρίσκεστε στο σπίτι και όταν όχι συνεχίστε να τον φλερτάρετε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024