Η αλήθεια είναι ότι όταν η ανάσα του συντρόφου σου δεν είναι και η καλύτερη με το που ξυπνήσει, τότε προφανώς και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να μην τον φιλήσεις ή έστω να τον φιλήσεις στα πεταχτά.

Οφέλη

Τόσο το φίλι και όσο το σεξ έχουν πολλά οφέλη για τη ζωή μας, είτε γίνονται το πρωί είτε οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας. Το φιλί μπορεί ακόμα και να ρίξει την πίεση του αίματός σου. Και το σεξ, ειδικά το πρωινό, να σε απελευθερώσει από το στρες, να αυξήσει την παραγωγικότητά σου και να ενισχύει το ανσοποιητικό σου σύστημα. Εννοείται πως και τα δύο σου δημιουργούν ευφορία και σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου.

 Στο δίλημμα πρωινό σεξ εναντίον της πρωινής αναπνοής οι απόψεις ποικίλουν. Από το να αγνοήσεις την κακή αναπνοή, να πάρεις χρόνο για να πλύνεις τα δόντια σου, να κάνεις σεξ χωρίς φιλί μέχρι το να χρησιμοποιήσεις μια στάση που δεν απαιτεί τέτοια επαφή.
Αυτοί που θέλουν να περιορίσουν την κακή αναπνοή χωρίς να σηκωθούν το πρωί από το κρεβάτι προσπαθούν να έχουν ένα ποτήρι νερό, καραμέλες ή τσίχλες στο κομοδίνο για γρήγορη διόρθωση του προβλήματος.

Μία ακόμα πρακτική που ακολουθούν όσοι δεν θέλουν να απαρνηθούν το πρωινό φιλί είναι να πίνουν πολύ νερό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κα ειδκά πριν από τον ύπνο, να πλύνουν τα δόντια τους πριν κοιμηθούν, να κάνουν στοματικές πλύσεις, να χτησιμοποιούν οδοντικό νήμα ή να επιδίδονται σε φιλιά που δεν απαιτούν να ανοίξουν το στόμα τους.

Φυσικά, όπως σε κάθε άλλο θέμα της ερωτικής ζωής, είναι σημαντικό να υπάρχει ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σου. Είναι άλλωστε κάτι που αφορά και τους δύο και ίσως μαζί να βρείτε την ιδανική λύση στο πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr