Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μια ζωή με διάσημους του Χόλιγουντ «πεταμένη» σε κατάστημα μεταχειρισμένων

Μια ζωή με διάσημους του Χόλιγουντ «πεταμένη» σε κατάστημα μεταχειρισμένων

Στο κατάστημα Opnieuw & Co στο Μόρτσελ, οι εργαζόμενοι τακτοποιούσαν κουτιά με δωρηθέντα αντικείμενα, όταν ανακάλυψαν το φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες μιας γυναίκας που χαμογελάει στο φακό έχοντας στο πλευρό της τους Αντζελίνα Τζολί, Τομ Κρουζ, Τζόνι Ντεπ, Ντρου Μπάριμορ, Μπρους Γουίλις...

Κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών στο Βέλγιο ξεκίνησε αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρει τον νόμιμο κάτοχο ενός ασυνήθιστου δωρηθέντος αντικειμένου: ενός άλμπουμ γεμάτου φωτογραφίες που παρουσιάζουν μια μυστηριώδη γυναίκα να ποζάρει με διασημότητες.

Φωτογραφίες με Τομ Κρουζ, Τζολί, Τζόνι Ντεπ

Στο κατάστημα Opnieuw & Co στο Μόρτσελ, οι εργαζόμενοι τακτοποιούσαν κουτιά με δωρηθέντα αντικείμενα, όταν ανακάλυψαν το φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες μιας γυναίκας που χαμογελάει στο φακό έχοντας στο πλευρό της τους Άντι Γκαρσία, Τζούλια Ρόμπερτς, Κιάνου Ριβς, Αντζελίνα Τζολί, Τομ Κρουζ, Τζόνι Ντεπ, Ντριου Μπάριμορ, Μπρους Γουίλις, Γουίλιαμ Σάτνερ και Ελάιτζα Γουντ.

Οι διευθυντές του καταστήματος δήλωσαν ότι κανονικά καταστρέφουν προσωπικές φωτογραφίες που βρίσκονται μέσα σε κουτιά από δωρεές, αλλά θεώρησαν ότι οι συγκεκριμένες φαίνονται σημαντικές και αποφάσισαν να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τη γυναίκα, που διακρίνεται στις φωτογραφίες αξιοποιώντας τα social media.

Αναζήτηση της κατόχου του άλμπουμ

Οι αναρτήσεις των εκπροσώπων του καταστήματος τελικά οδήγησαν στη γυναίκα στις φωτογραφίες.

Αναγνωρίστηκε ως Maria Snoeys-Lagler, πρώην μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ, η οποία πέθανε το 2016 σε ηλικία 87 ετών.

Βελγικός τηλεοπτικός σταθμός κατάφερε να βοηθήσει τους υπεύθυνους του Opnieuw & Co να έρθουν σε επαφή με την κόρη της Snoeys-Lagler και να στείλουν το άλμπουμ στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς το άλμπουμ κατέληξε στο Βέλγιο ή πώς έφθασε στο κατάστημα μεταχειρισμένων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024