Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια του νερού όταν συναναστρέφονται με κόσμο

Τα ζώδια του νερού όταν συναναστρέφονται με κόσμο

Είναι σίγουρα πολύ ιδιαίτερα στη συμπεριφορά τους

Έχουν τις ευαισθησίες τους και αυτές φαίνονται μόλις βρεθούν στον ίδιο χώρο με κάποια άτομα. Είναι σίγουρο άλλωστε ότι δεν πρόκειται να μπούνε στη διαδικασία να κοινωνικοποιηθούν όπως τα ζώδια της φωτιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μα τι τους θέλουμε τους άλλους;» θα παραπονεθεί ο Καρκίνος αν του πείτε να βγείτε μαζί με την παρέα. «Δεν περνάμε τόσο ωραία, τα δυο μας;».

Δεν είναι καθόλου εύκολο να του εξηγήσετε πως τον/ την αγαπάτε, αλλά δεν πειράζει να βλέπετε κι άλλους ανθρώπους καμιά φορά. Στο κάτω κάτω, και με κόσμο, πάλι μαζί του δεν θα είστε; Μάταιος κόπος.

Θα σας κοιτάξει με το πληγωμένο βλέμμα που θα σημαίνει: «Κατά βάθος με βαρέθηκες, έτσι δεν είναι;». Πώς να το αντιμετωπίσετε; Αποκλείστε τον από τον έξω κόσμο και πνίξτε τον στις τετ-α-τετ τρυφερότητες και στις ακόρεστες απαιτήσεις σας για σεξ. Κάντε τον να μπουχτίσει. Θα ζητήσει ο ίδιος μια ανάπαυλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν θέλει ανταγωνιστές στην προσοχή σας και αν, λέμε αν, συμφωνήσει να σας μοιραστεί με άλλους, θα πρέπει να περάσετε όλη τη βραδιά έχοντας τα μάτια καρφωμένα μόνο επάνω του (ή επάνω της). Προσέξτε να μη δείξετε ότι τον/ την παραμελείτε μπροστά στους άλλους.

Προσέξτε επίσης να μη δείξετε κάποιο παρεξηγήσιμο ενδιαφέρον για έναν εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, μια χαρά θα περάσετε και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε ότι ο αγαπημένος σας Σκορπιός θα σας κάνει σκηνή όταν θα βρεθείτε μόνοι σας. Πώς είπατε; Άσ’ το καλύτερα, ας τη βγάλουμε οι δυο μας; Μα, αυτό ακριβώς προσπαθούμε να σας πούμε κι εμείς…

ΙΧΘΕΙΣ

Όταν είναι ερωτευμένοι, οι Ιχθείς πετάνε στα σύννεφα, οπότε το τι διαδραματίζεται στον έξω κόσμο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αποφασίστε εσείς πώς προτιμάτε να περάσετε τη βραδιά, ό,τι κι αν γίνει δεν θα τους «χαλάσει» καθόλου. Ούτε πρόκειται εκείνοι να απαιτήσουν κάτι που δεν θα σας άρεσε –το να περνάτε καλά μαζί τους μετράει πάνω απ’ όλα.

Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε κάπου οι δυο σας ή περιβάλλεστε από διακόσια άτομα. Ευτυχής εσείς, πράττετε αναλόγως. Όμως μην ξεχνάτε ότι …πίσω έχει το ψάρι την ουρά. Ως «διπλό» ζώδιο με ιδιαίτερη κλίση στην αμφιταλάντευση (όπως οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί), οι αγαπημένοι σας Ιχθείς μπορεί να αναστενάξουν με ύφος οσιομάρτυρα μόλις τους πείτε τι κανονίσατε…

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024