Χαρακτηριστικό στοιχείο σε ορισμένα ζώδια, είναι η τάση τους να έχουν μια συμπεριφορά που κατά καιρούς και αναλόγως τις συνθήκες που βιώνουν, μπορεί να εκδηλώσουν στοιχεία ναρκισσισμού και αλαζονικής συμπεριφοράς.

Λέων

Καλά το προφανές δε θα λέγαμε; Ο Λέων μπορεί να είναι ένα ζώδιο αρκετά γενναιόδωρο και πολλές φορές φιλόδοξο και δίκαιο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι συμπεριφέρεται και σωστά όταν περνάει περιόδους έντασης και έντονου στρες.

Ο Λέων είναι το ζώδιο που όταν νευριάζει συνήθως, έχει την τάση να εμφανίζει ναρκισσιστικά και πολύ εγωκεντρικά χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του, κάνοντας τον συνομιλητή του να νιώθει πολύ άσχημα με τον ίδιο του τον εαυτό.

Καρκίνος

Κι όμως! Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο δε θέλεις να το αδικήσεις ή να το νευριάσεις. Όσο γλυκός και ρομαντικός και υπομονετικός μπορεί να δείχνει, άλλο τόσο θα εξελιχθεί σε ένα απαθές, κυνικό και εγωκεντρικό άτομο.

Επειδή είναι από τη φύση του ικανός να γίνει και χειριστικός, μπορεί μέσα από τον διάλογο που θα κάνει μαζί σου, να σε κάνει να πιστέψεις ότι δεν αξίζεις σε κάτι, ότι δεν έχει σημασία πόση προσπάθεια κατέβαλες σε ένα συγκεκριμένο θέμα, να νιώσεις εν ολίγοις ένα συναισθηματικό κενό.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι ρεαλιστής και να βλέπει τα πράγματα αρκετά αντικειμενικά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορεί να ξεφύγει και να μιλήσει πολύ απότομα και να αναδείξει την ανωτερότητά του υποβιβάζοντας εσένα.

Έχει τέλεια μνήμη και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι άμα έρθετε σε λογομαχία θα σου πετάξει σπόντες από πράγματα που σε ενοχλούν. Είτε γιατί μπορεί να σε χώρισε ο σύντροφός σου, είτε γιατί εσύ μίλαγες άσχημα στους δικούς σου και μετά το μετάνιωσες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr