Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι ναρκισσιστές του ζωδιακού κύκλου

Οι ναρκισσιστές του ζωδιακού κύκλου

Είναι σίγουρο ότι δεν είναι όλοι ναρκισσιστές αλλά αυτά τα ζώδια τείνουν να γίνονται πιο συχνά

Χαρακτηριστικό στοιχείο σε ορισμένα ζώδια, είναι η τάση τους να έχουν μια συμπεριφορά που κατά καιρούς και αναλόγως τις συνθήκες που βιώνουν, μπορεί να εκδηλώσουν στοιχεία ναρκισσισμού και αλαζονικής συμπεριφοράς.

Λέων

Καλά το προφανές δε θα λέγαμε; Ο Λέων μπορεί να είναι ένα ζώδιο αρκετά γενναιόδωρο και πολλές φορές φιλόδοξο και δίκαιο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι συμπεριφέρεται και σωστά όταν περνάει περιόδους έντασης και έντονου στρες.

Ο Λέων είναι το ζώδιο που όταν νευριάζει συνήθως, έχει την τάση να εμφανίζει ναρκισσιστικά και πολύ εγωκεντρικά χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του, κάνοντας τον συνομιλητή του να νιώθει πολύ άσχημα με τον ίδιο του τον εαυτό.

Καρκίνος

Κι όμως! Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο δε θέλεις να το αδικήσεις ή να το νευριάσεις. Όσο γλυκός και ρομαντικός και υπομονετικός μπορεί να δείχνει, άλλο τόσο θα εξελιχθεί σε ένα απαθές, κυνικό και εγωκεντρικό άτομο.

Επειδή είναι από τη φύση του ικανός να γίνει και χειριστικός, μπορεί μέσα από τον διάλογο που θα κάνει μαζί σου, να σε κάνει να πιστέψεις ότι δεν αξίζεις σε κάτι, ότι δεν έχει σημασία πόση προσπάθεια κατέβαλες σε ένα συγκεκριμένο θέμα, να νιώσεις εν ολίγοις ένα συναισθηματικό κενό.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι ρεαλιστής και να βλέπει τα πράγματα αρκετά αντικειμενικά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορεί να ξεφύγει και να μιλήσει πολύ απότομα και να αναδείξει την ανωτερότητά του υποβιβάζοντας εσένα.

Έχει τέλεια μνήμη και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι άμα έρθετε σε λογομαχία θα σου πετάξει σπόντες από πράγματα που σε ενοχλούν. Είτε γιατί μπορεί να σε χώρισε ο σύντροφός σου, είτε γιατί εσύ μίλαγες άσχημα στους δικούς σου και μετά το μετάνιωσες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024