Μια σχέση όταν έχει φτάσει στο τέλος της έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που δε μπορούν να κρυφτούν. Τα χαρακτηριστικά αυτά αφορούν στην ουσία συμπεριφορές και συνήθειες.

Ενθουσιασμός και διάθεση

Φαίνεται ότι και οι δύο βαριέστε. Είστε σε μια φάση που δε σας ενδιαφέρει να δείτε ταινίες μαζί, να κάνετε πράγματα μαζί κλπ. Το θέμα είναι ότι αυτά που θα κάνατε μαζί άλλες στιγμές έμοιαζαν να είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Από την άλλη φαίνεται πως κανείς δεν προσπαθεί να αλλάξει την όλη κατάσταση μεταξύ σας και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι δε σε νοιάζει καν.

Δε βγαίνετε

Είχες συνηθίσει στις αρχές της σχέσης σας να είσαι ενθουσιασμένη που θα τον δεις και θα σε δει. Αυτός ο ενθουσιασμός έκανε και τις επιλογές που βγαίνατε, εξ’ ίσου ενδιαφέρουσες. Όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Τα ρομαντικά σας ραντεβού και οι συναντήσεις σας έχουν σταματήσει ή είναι έχουν μειωθεί. Αυτό μάλιστα συμβαίνει χωρίς κάποια αντικειμενική δικαιολογία, όπως είναι η δουλειά, μεταπτυχιακό κλπ. Είναι πολύ σημαντικό να περνάτε όμορφα ως ζευγάρι έξω.

Το να βγάλετε τον σκύλο να κάνει τη βόλτα του ή να πεταχτείτε στο σούπερ μάρκετ, δε θεωρούνται έξοδοι. Ούτε το ξεκίνημα μίας καινούριας σειράς θεωρείται αλλαγή παραστάσεων. Όλα αυτά έχουν μια σημασία αλλά δεν είναι αυτά που ένα ζευγάρι.

Το σεξ δεν πάει και τόσο καλά

Είναι πολύ σημαντικό το σεξ σε μια σχέση. Δείχνει πόσο ποθεί ο ένας τον άλλον. Δε μιλάμε όμως για την περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά στον ερωτικό τομέα λόγω άγχους και πίεσης χρόνου.

Όλα τα ζευγάρια περνάνε περίοδο «ξηρασίας». Και δεν είναι παράλογο, χρειαζόμαστε πού και πού να νιώθουμε εντελώς singles. Την προσοχή σου πρέπει να εστιάσεις στο αν το σεξ έχει αρχίσει να σπανίζει.

Εσύ δηλαδή να θέλεις σεξ σαν κολασμένη και εκείνος να το αποφεύγει. Αυτά, καλό είναι να τα συζητάτε. Ίσως να η δουλειά του να του προκαλεί στρες. Μπορεί και να χρειάζεστε μία ανανέωση. Ό,τι και να συμβαίνει, σχεδόν όλα επιλύονται με συζήτηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο