Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάρα Δαρμουσλή: Η μάχη με την νευρική ανορεξία και ο θάνατος του αδερφού της

Μάρα Δαρμουσλή: Η μάχη με την νευρική ανορεξία και ο θάνατος του αδερφού της

Η ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή σε μια συνέντευξη με την Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια πραγματικά συγκλονιστική εξομολόγηση.

Η ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή σε μια συνέντευξη με την Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια πραγματικά συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Είχα φτάσει να ζυγίζω 47 κιλά»

«Είχα φτάσει να ζυγίζω 47 κιλά, τώρα είμαι 62. Δεν είχα εικόνα, υπήρχε και το photoshop… Ξυπνούσα το πρωί με ένα μήλο και όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο. Μετά από λίγο καιρό έπαθα φωτοευαισθησία και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Κράτησε αρκετά χρόνια», εκμυστηρεύτηκε η Μάρα Δαρμουσλή.

Η απώλεια του αδερφού της

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από έναν πατέρα να χάνει το παιδί του, από μία μητέρα να χάνει το παιδί της. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξαναείδα ποτέ έτσι τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Είχαμε 14 χρόνια διαφορά, με μεγάλωσε. Ίσως αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι τα Χριστούγεννα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο βιαζόμουν να πάω στο θέατρο και ενώ μιλήσαμε, έκλεισα λίγο βιαστικά

Όταν με πήρε ο άλλος μου αδερφός, ο Μίμης, ήταν σε ώρα παράστασης, λίγο πριν είχε ακουστεί ένα απόσπασμα του Αρκά από το “Η ζωή μετά”, το οποίο είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση. Το ακούω κάθε φορά στην παράσταση και είναι αυτή η μαχαιριά…»

View this post on Instagram

Ειναι υπέροχο όταν ένα καταπληκτικό φόρεμα που λατρεύω να το φορώ και να περπατώ στην πασαρέλα,όπως και το βράδυ της παρουσίασης στην φιλανθρωπική επίδειξη της αγαπημένης @kristi_krana_ για την Κιβωτό του Κόσμου ,είναι δημιουργία ενός τόσο μεγάλου βεληνεκούς σχεδιαστή.Πόσο μάλλον όταν το 2000 μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στο υπερπαραγωγής show του και το "πρώτο βήμα" στα fashion show της Αθήνας. Thank you @vassilioskostetsos ⭐⭐⭐ #actress #lifestyle #fashionshow #catwalk #workwithfriends #showtime #nightout #goodcause #dress #μάρα #μάραδαρμουσλή #madara #maradarmousli

A post shared by Mara Darmousli (@maradarmousli) on

«Βλέπω το τηλεφώνημα, ο Μίμης, το σηκώνω και σιωπή… Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι συνέβη στον μπαμπά, 83 ετών. Μου λέει έφυγε ο Γιώργος και απαντάω ποιος Γιώργος; Ο θίασος με στήριξε εκείνη τη βραδιά. Βγήκα στη σκηνή, με φωνή τσακισμένη» σημείωσε η Μάρα Δαρμουσλή κλείνοντας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024