Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν εμφανίζεται ο λεγόμενος σύντροφος «γέφυρα» στη ζωή μας

Όταν εμφανίζεται ο λεγόμενος σύντροφος «γέφυρα» στη ζωή μας

Είναι ένας ιδιαίτερος τύπος σχέσης και ανθρώπου

Ο συγκεκριμένος τύπος συντρόφου είναι αυτός που θα έρθει και σχεδόν θα μας πιάσει από το χέρι για να μας βγάλει από μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση. Είναι εκείνος με τον οποίον θα έχουμε σχέση αλλά δε θα κρατήσει πολύ.

Συνήθως αυτοί οι σύντροφοι έρχονται λίγες φορές στη ζωή μας αλλά μας έχουν αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία για διάφορα θέμαα στα οποία μπορεί και εμείς οι ίδιοι να είχαμε κάνει κάποιο λάθος.

Σύντροφος «γέφυρα»

Αυτό το είδος ανθρώπου υποτίθεται ότι μας κάνει να προχωράμε μπροστά στη ζωή μας και να ξεπερνάμε τα όποια εμπόδια. Αυτοί οι τύποι σχέσεων είναι μάλλον σύντομοι και εντατικοί.

Ένα τέτοιο πρόσωπο έχει σκοπό να μας βοηθήσει να βγούμε από την σημερινή μας θέση σε ένα νέο καλύτερο μέρος. Έτσι, πρέπει να προσελκύσουν την προσοχή μας ώστε να είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε αυτό το βήμα. Ο καλύτερος τρόπος να προσελκύσουν την προσοχή μας είναι να τους ερωτευτούμε τρελά.

Μόλις βάλουμε τα πόδια μας σε μια γέφυρα και κάνουμε μερικά πρώτα βήματα, αρχίζουν να εξαφανίζονται από τη ζωή μας. Συχνά, φεύγουν τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκαν. Αισθανόμαστε σύγχυση και δεν καταλαβαίνουμε γιατί έχουν φύγει. Ο λόγος είναι απλός: έχουν εκπληρώσει τη σύντομη αλλά βαθιά αποστολή τους και τώρα είναι ελεύθεροι να φύγουν.

Ίσως να μετακομίσαμε σε μια διαφορετική χώρα, να αλλάξουμε μια δουλειά ή να αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε νέα χόμπι. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. πάντα φέρνουν μια αλλαγή.

Είναι ίσως η περίπτωση εκείνου για τον οποίον θα λέμε «να είναι καλά που με έκανε να σκέφτομαι πιο αισιόδοξα, ή διαφορετικά». Μπορεί να γίνουν και πηγή έμπνευσης που θα μας κάνει να προχωρήσουμε σε καινούργια πράγματα και να εξελιχθούμε αρκετά πιο γρήγορα.

Σίγουρα θα θέλει να μας δει να θριαμβεύουμε. Αυτό δε σημαίνει ότι μένει πάντα εκεί όμως. Μπορεί να φεύγει γιατί τα πολύ έντονα συναισθήματα δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος για μια σταθερή σχέση.

Πηγή: yourtango.com

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024