Θα τη δεις να ξεχωρίζει για τον διαφορετικό τρόπο που ντύνεται και που μιλάει. Ο Καρκίνος είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχει πολλές εναλλαγές διάθεσης λόγω της ευαισθησίας της.

Πάθος και έρωτας

Θέλει να τα δίνει όλα στον έρωτα και δεν της αρέσουν καθόλου τα ημίμετρα. Η σεξουαλικότητά της διοχετεύεται στα καλλιτεχνικά και ειδικότερα στο θέατρο το οποίο τη βοηθάει να εκφράσει τα εσωτερικά της παράπονα και τα οποία δεν εξωτερικεύει ποτέ.

Μιλάει όταν ξέρει ότι αυτό που θα πει ισχύει, επειδή δε θέλει να την αμφισβητούν. Η ζωή της συνήθως έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, και θα νιώθει ασφαλής και προστατευμένη όταν βρει κάποιο σύντροφο που θα μπορεί να συμμερίζεται τις ευαισθησίες της και να τη φροντίζει.

Είναι ρομαντική και συναισθηματική, αλλά συγχρόνως λίγο άστατη. Όταν όμως βρει αληθινό ενδιαφέρον αφοσιώνεται ολοκληρωτικά.

Στα αισθηματικά, είναι κάπως παλαιών αρχών και συντηρητική. Στην ζωή της πιθανόν να έχει έρθει αντιμέτωπη με κάποιες επώδυνες συναισθηματικές εμπειρίες από τις οποίες όμως έχει μάθει να χειρίζεται τα συναισθήματά της.

Της αρέσει η νύχτα επειδή εκεί βρίσκει τη γαλήνη της και μόνο τότε μπορεί να ηρεμεί. Της αρέσει να ασχολείται με γραμματόσημα, φωτογραφίες, έργα τέχνης, ακόμα και με εραστές -οι οποίοι αγάπησαν τους καλλιεργημένους τρόπους της.

Είναι πολύ προστατευτική με τα παιδιά της. Το ενδιαφέρον για την οικογένειά της είναι το επίκεντρο της ζωής σας, και επιθυμεί να ξοδεύει χρόνο στο σπίτι για να το κάνει άνετο και χαρούμενο. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή της στα θέματα της εργασίας σας.

Έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τους άντρες Καρκίνους. Είναι πιο δυναμική και παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες. Παρ’ όλα αυτά δεν εμπιστεύεται εύκολα και αυτό την κάνει πολύ συχνά αρκετά κυκλοθυμική με αποτέλεσμα να την παρατηρούν σα να ήρθε από άλλον πλανήτη.

Το σίγουρο είναι ότι δε θα τη δεις να έχει σταθερά συναισθήματα μέσα στη μέρα και δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε συναισθηματικό επίπεδο από αυτήν. Μια κλαίει και μια γελάει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο