Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα τρία ζώδια άλλα δείχνουν κι άλλα νιώθουν

Αυτά τα τρία ζώδια άλλα δείχνουν κι άλλα νιώθουν

Μην τα παίρνεις όλα κυριολεκτικά και εσύ

Πρέπει να αλληλεπιδράσετε για κάποιο ιδιάζον χρονικό διάστημα για να μπορείς να μπεις στη διαδικασία να τα κατανοήσεις. Μην τα εκλαμβάνεις τόσο κυριολεκτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γνωριμία με έναν Αιγόκερω δεν είναι και η πιο εύκολη περίπτωση, γιατί εκ των πραγμάτων δεν είναι και τόσο ανοιχτός ή κοινωνικός, αλλά δεν χαρίζει έτσι εύκολα και την συμπάθειά του στους ανθρώπους…

Κατηγοριοποιεί τα άτομα που γνωρίζει στους αδιάφορους, στους αντιπαθητικούς και σε αυτούς που έχουν τις προοπτικές να τους συμπαθήσει… Απομακρύνει από κοντά του τα άτομα που επιδεικνύονται, που λειτουργούν ανώριμα και που είναι επιφανειακά.

Για να κερδίσεις την εύνοιά του, θα πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να αποδείξει στον Αιγόκερω ότι η γνωριμία σας έχει καλές προοπτικές.

Επιπλέον, ο Αιγόκερως δείχνει μεγάλη συμπάθεια για τους ανθρώπους που έχουν στόχους, φιλοδοξίες και όραμα για τη ζωή, ενώ παράλληλα του αρέσει να έχει κοντά του άτομα που τον θαυμάζουν, τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν και στα δικά του βήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αντιπαθεί ποτέ ανθρώπους ο Υδροχόος, μπορεί να εκνευρίζεται, να φωνάζει αρκετές στιγμές, όμως σπάνια θα τον ακούσεις να εκφράζει την δυσαρέσκειά του για κάποιον… Είναι αρκετά κοινωνικός και θεωρεί ότι όλος ο κόσμος είναι η παρέα του…

Ακόμα και αν κάποιος τον ενοχλήσει, δεν θα δώσει και τόση σημασία και την άλλη μέρα μπορεί να τον δεις να κάνει και παρέα μαζί του! Από την πρώτη στιγμή που θα σε δει, αν σε συμπαθήσει θα σου το δείξει με τον πιο άμεσο τρόπο και δεν θα σου αφήσει περιθώρια για να αμφιβάλεις…

Αν θέλεις όμως να κερδίσεις ακόμα περισσότερο την εύνοιά του, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να δείξεις ελευθερία έκφρασης, αυθορμητισμό και να ταιριάζεις μαζί του επικοινωνιακά.

ΙΧΘΕΙΣ

Μη σε ξεγελάει το ντροπαλό και ήσυχο ύφος του, γιατί ο Ιχθύς ξέρει με πολύ πλάγιους τρόπους να ελίσσεται! Μπορεί μόλις σε γνωρίσει να δείξει μεγάλη συμπάθεια, αλλά την άλλη στιγμή να μη θέλει να σε ξαναδεί ή να κάτσει να σε κακολογήσει…

Πιθανό είναι και το γεγονός να λειτουργήσει αρκετά συγκρατημένα στη γνωριμία σας και να μην σου δώσει εύκολα το «πράσινο φως», για να αντιληφθείς ότι όντως σε συμπάθησε…

Σε κάθε περίπτωση, ο Ιχθύς δεν είναι ευθύς, γι’ αυτό και δεν πρέπει να δώσεις και τόση σημασία στην πρώτη γνωριμία σας, αλλά θα πρέπει να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν όντως έχει αναπτυχθεί μεταξύ σας αμοιβαία συμπάθεια!

Για να κερδίσεις την εύνοιά του, αρκεί να του δημιουργήσεις με τον τρόπο σου όμορφα συναισθήματα και να του εκφράσεις την ζεστασιά, το ενδιαφέρον και την εκτίμησή σου!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024