Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Κριός συνάντησε τον Λέοντα

Όταν ο Κριός συνάντησε τον Λέοντα

Υπάρχει τρομερή ερωτική έλξη

Αυτά τα δύο ζώδια έχουν αρκετά ίδιες ενέργειες. Κοιτάνε τα πράγματα με πάθος και λογικά σε σημείο να μπορούν να βρίσκουν τη χρησή τομή μεταξύ τους.

Σχέση

Έχετε και οι δύο τον ρεαλισμό ως βασικό οδηγό αυτής της σχέσης. Δεν υπάρχει το δράμα που θα είχε αυτή η σχέση αν ήταν με ζώδιο του νερού.

Έχετε πράγματι βρει αυτό που όλοι οι άλλοι μόνο ονειρεύονται να βρουν, τον έρωτα που υπάρχει μόνο στις ταινίες που λέμε. Διαχειρίζεστε το συναίσθημα με τον ίδιο τρόπο κι αυτό θα βοηθήσει τη σχέση σας να φτάσει σε ουσία και βάθος που οι άλλοι σας σύντροφοι δεν κατάφεραν ποτέ να αγγίξουν ούτε στο παραμικρό.

Ο ένας θα κάνει τον άλλον να ξεπερνάει τα όποια εμπόδια και να καταλήξει να πετυχαίνει κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Είστε κομμάτι ο ένας του άλλου και πολύ πιθανόν θα είστε για μια ζωή.

Σεξ

Έχετε πολύ πάθος και πολλή ένταση στο ερωτικό σας κρεβάτι. Ο ένας ψάχνει εναλλακτικές στάσεις που να αρέσουν περισσότερο και στον άλλον. Σας αρέσει να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε ο ένας τον άλλον σεξουαλικά. Μαζί θα απογειωθείτε ερωτικά και θα φτάσετε σε ύψη που με τους άλλους σας συντρόφους ούτε τα ονειρευόσασταν ποτέ, όσο πλούσια σεξουαλική ζωή κι αν είχατε στο παρελθόν.

Οι ενέργειές σας ταιριάζουν γάντι, κατανοείτε ο ένας τις ανάγκες του άλλου στον έρωτα, νιώθετε τι θέλει ο άλλος και του το δίνετε απλόχερα. Και όχι ότι χρειάζεται να το σκεφτείτε ιδιαίτερα, σας καθοδηγεί το ένστικτο. Το πάθος σας κόκκινο σαν τη φωτιά μπορεί να σας κάψει αλλά με τρόπο απολαυστικό, που θα σας μείνει αξέχαστος

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024