Αυτά τα δύο ζώδια έχουν αρκετά ίδιες ενέργειες. Κοιτάνε τα πράγματα με πάθος και λογικά σε σημείο να μπορούν να βρίσκουν τη χρησή τομή μεταξύ τους.

Σχέση

Έχετε και οι δύο τον ρεαλισμό ως βασικό οδηγό αυτής της σχέσης. Δεν υπάρχει το δράμα που θα είχε αυτή η σχέση αν ήταν με ζώδιο του νερού.

Έχετε πράγματι βρει αυτό που όλοι οι άλλοι μόνο ονειρεύονται να βρουν, τον έρωτα που υπάρχει μόνο στις ταινίες που λέμε. Διαχειρίζεστε το συναίσθημα με τον ίδιο τρόπο κι αυτό θα βοηθήσει τη σχέση σας να φτάσει σε ουσία και βάθος που οι άλλοι σας σύντροφοι δεν κατάφεραν ποτέ να αγγίξουν ούτε στο παραμικρό.

Ο ένας θα κάνει τον άλλον να ξεπερνάει τα όποια εμπόδια και να καταλήξει να πετυχαίνει κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Είστε κομμάτι ο ένας του άλλου και πολύ πιθανόν θα είστε για μια ζωή.

Σεξ

Έχετε πολύ πάθος και πολλή ένταση στο ερωτικό σας κρεβάτι. Ο ένας ψάχνει εναλλακτικές στάσεις που να αρέσουν περισσότερο και στον άλλον. Σας αρέσει να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε ο ένας τον άλλον σεξουαλικά. Μαζί θα απογειωθείτε ερωτικά και θα φτάσετε σε ύψη που με τους άλλους σας συντρόφους ούτε τα ονειρευόσασταν ποτέ, όσο πλούσια σεξουαλική ζωή κι αν είχατε στο παρελθόν.

Οι ενέργειές σας ταιριάζουν γάντι, κατανοείτε ο ένας τις ανάγκες του άλλου στον έρωτα, νιώθετε τι θέλει ο άλλος και του το δίνετε απλόχερα. Και όχι ότι χρειάζεται να το σκεφτείτε ιδιαίτερα, σας καθοδηγεί το ένστικτο. Το πάθος σας κόκκινο σαν τη φωτιά μπορεί να σας κάψει αλλά με τρόπο απολαυστικό, που θα σας μείνει αξέχαστος

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο