Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Rick Owens λανσάρει την νέα του κολεξιόν σε περιοδεία με λεωφορείο στη Νεβάδα

Ο Rick Owens λανσάρει την νέα του κολεξιόν σε περιοδεία με λεωφορείο στη Νεβάδα

Ο ιταλικός οίκος χειμερινών αθλητικών ειδών Moncler αυτή τη σεζόν συνεργάστηκε με τον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας, Rick Owens, ο οποίος πρότεινε μία περιοδεία με λεωφορείο στην Αμερική για διαφημιστική καμπάνια

Ο ιταλικός οίκος χειμερινών αθλητικών ειδών Moncler αυτή τη σεζόν συνεργάστηκε με τον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας, Rick Owens, ο οποίος πρότεινε μία περιοδεία με λεωφορείο στην Αμερική για διαφημιστική καμπάνια.

O Rick Owens παραδέχθηκε ότι ο Moncler τον προσέγγισε για τη συνεργασία και εκείνος «αξιοποίησε τη στιγμή για να ζητήσει κάτι διαφορετικό».

Με ένα κατάλληλα διαμορφωμένο λεωφορείο ο σχεδιαστής και η σύζυγός του Michèle Lamy ξεκίνησαν ένα ταξίδι από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με προορισμό το ράντσο του καλλιτέχνη και γλύπτη Michael Heizer στη Νεβάδα.

Οι φωτογραφίες που προέκυψαν απεικονίζουν τους Owens και Lamy με μπότες χιονιού και ένα γιγαντιαίο ασημί φουσκωτό μπουφάν μπροστά από τα τοπία των μεσοδυτικών πολιτειών, με φόντο ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και μία διαφημιστική πινακίδα με θέμα την Περιοχή 51.

Το πιο στιλάτο bus tour!

Ο Rick Owens εξήγησε ότι είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη δυτική ακτή για πρώτη φορά, από τότε που μετακόμισε στην Ευρώπη, πριν από 18 χρόνια.

«Σκεφτόμουν κατά κάποιον τρόπο τον Γιόζεφ Μπόις να ταξιδεύει στις ΗΠΑ από τη Γερμανία τη δεκαετία του 1970, να προσγειώνεται στο JFK, να τυλίγεται σε τσόχα και να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στη γκαλερί της Νέας Υόρκης για να ζήσει με ένα άγριο κογιότ για τρεις μέρες για το δρώμενο “I Like America and America Likes Me” και στη συνέχεια να επιστρέφει κατευθείαν στη Γερμανία με τον ίδιο τρόπο …» αναφέρει ο σχεδιαστής σε δελτίο Τύπου.

Τελευταίος σταθμός του λεωφορείου είναι το Μιλάνο στις 19 Φεβρουαρίου και η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες, όπως και τα ρούχα που δημιούργησε ο Moncler για την περιοδεία του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Rick Owens είναι ακόμη ένας σχεδιαστής που συμμετέχει στη σειρά Moncler Genius, η οποία ξεκίνησε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του οίκου και διευθυντή δημιουργικού, Ρέμο Ρουφίνι το 2018. Στο πλαίσιο του project έχουν δημιουργηθεί συλλογές με τους JW Anderson, Pierpaolo Piccioli και Craig Green.

Η συλλογή Rick Owens x Moncler θα κάνει ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024