Είναι πολύ λογικό ορισμένες φορές να είσαι μπερδεμένη και να μην ξέρεις αν θα ήθελες να είσαι μαζί με κάποιον ή όχι. Το θέμα είναι να είναι ξεκάθαρα ορισμένα πράγματα στο πώς αυτά λειτουργούν.

Σχέση

Το να είσαι σε σχέση με κάποιον και ειδικά σε μονογαμική σχέση, σημαίνει πλήρη αφοσίωση. Αυτό πρακτικά μπορεί να αποτελεί για ‘σενα μια κατάσταση που να μη σου αρέσει είτε γενικά, είτε με το συγκεκριμένο άτομο.

Το θέμα είναι ότι αν υποθέσουμε ότι εσύ είσαι μονογαμική και δεν ξέρεις τι να κάνεις ή αν θες να είσαι μαζί του κλπ, μια είναι η λύση. Δείτε πώς πάει και πώς λειτουργεί.

Μίλα του

Το μόνο σίγουρο είναι να του πεις την αλήθεια και μάλιστα την όποια αλήθεια. Κάθε σου σκέψη. Αν δεν είσαι σίγουρη για αυτή τη σχέση αν θα λειτουργήσει ή όχι, αν δεν είσαι σίγουρη για αυτά που νιώθεις αν είναι τόσο δυνατά και ικανά να κρατήσουν αυτή τη σχέση, αν έχεις τις οποιεσδήποτε αμφιβολίες είναι απαραίτητο να τις εκφράσεις για να τις ξέρει και ο ίδιος.

Να ξέρει τι τον περιμένει μαζί σου και σε κάθε περίπτωση να είσαι και εσύ εντάξει απέναντί του.

Είναι πιο απλό από όσο νομίζεις…

Με δεδομένο ότι δε σε πρήζει συνέχεια λέγοντάς σου αν θες να είστε μαζί ή όχι, πες του ότι θέλεις να συνεχίσετε να βγαίνετε και όπου πάει. Δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδικασία να νιώθεις άσχημα στην ουσία επειδή ο εαυτός σου δε μπορεί να νιώσει συγκεκριμένα πράγματα τη δεδομένη στιγμή.

Άλλωστε σε κάθε σχέση το πιο καλό και πιο λειτουργικό, είναι τα πράγματα να εξελίσσονται ομαλά και όχι απότομα χωρίς να ξέρει καλά ο ένας τον άλλον. Το να ανακαλύπτετε σταδιακά ο ένας τον άλλον δίνει στη συνέχεια τη δυνατότητα να γνωρίζεστε όλο και περισσότερο χτίζοντας παράλληλα και με αρμονικό τρόπο συναισθήματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr