Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Για αυτό είσαι δεδομένος στα μάτια της

Για αυτό είσαι δεδομένος στα μάτια της

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δε θα μπει στη διαδικασία να αλλάξει άποψη αν εσύ δεν αλλάξεις

Άντρας και δεδομένος; Ε ναι γιατί όχι! Ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που θα έχουν σχέση με κάποιον που είναι το λεγόμενο «σιγουράκι» τους;

Της στέλνεις συνέχεια

Είναι λογικό να βαριέται να σου απαντήσει άμεσα, ή να θεωρεί δεδομένο ότι θα της απαντήσεις όποτε εκείνη σου στείλει. Είσαι δεδομένος γιατί δεν την αφήνεις για ένα διάστημα έστω ωρών, να σκεφτεί τα δικά της θέματα, έχει και εσένα να της κάνεις ενημέρωση κάθε τρεις και λίγο για το παραμικρό πράγμα.

Την καλείς συνέχεια

Το σίγουρο είναι ότι δεν παίζει να σου σηκώσει το τηλέφωνο αν την παίρνεις κάθε δύο ώρες ή κάθε τέσσερις ώρες τηλέφωνο. Θέλει τον χρόνο της να ηρεμήσει, να χαλαρώσει, να μην έχει κάποιον να τη ρωτάει συνέχεια τι κάνει και με ποιον είναι.

Της λες να βρεθείτε κάθε μέρα

Με αυτόν τον τρόπο της δείχνεις ότι δεν έχεις κοινωνική ζωή και φίλους και εκείνη αυτομάτως μπαίνει στη διαδικασία να αποφεύγει να συμπληρώσει τις κενές θέσεις τους. Θέλει να έχεις τον χρόνο σου και τα δικά σου ενδιαφέροντα, γιατί διαφορετικά δε θα σε θαυμάζει.

Περιμένεις πώς και πώς…

Το να είσαι πάνω από ένα τηλέφωνο συνέχεια, να την πηγαίνεις πέρα δώθε έχοντάς τη στο αμάξι λες και μόνη της δε μπορεί να πάει εκεί που θέλει, να την κερνάς συνέχεια κλπ μην περιμένεις γιατί την κάνει να σε κρατάει αλλά ταυτόχρονα να σε θεωρεί και δεδομένο.

Αν δεν κάνεις κάτι από τα παραπάνω

Προφανώς αν δε συμβαίνει κάτι από όλα αυτά συχνά, τότε εκείνη έχει το δικός της θέμα και θα έπρεπε να το λύσει άμεσα για να μη χρησιμοποιεί συναισθηματικά εσένα ή τον οποιονδήποτε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024