Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μην κάνεις το λάθος και του πεις αυτό από το πρώτο ραντεβού

Μην κάνεις το λάθος και του πεις αυτό από το πρώτο ραντεβού

Να έχεις εκγράτεια

Θες να πλασάρεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πετύχει αυτό το ραντεβού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι ευνόητο να του πεις τα θετικά στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν με αποτέλεσμα να αποκτήσει μια θετική γνώμη για εσένα.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει να του κρύψεις και τα αρνητικά σου, απλά μην τα παρουσιάσεις και εσύ με τον πιο γλάφυρο τρόπο λες και μιλάς στον ψυχολόγο σου.

Τα λάθη που έκανες στους πρώην σου

Το παρελθόν σου στο θέμα των σχέσεων δε σε χαρακτηρίζει καθόλικά και κατ’ ουσίαν για αυτό που είσαι σήμερα. Μπορεί να μίλαγες άσχημα και απότομα αλλά σήμερα να έχεις αλλάξει ουσιαστικά.

Αν του πεις τα λάθη που έκανες και μετά του πεις ότι έχεις αλλάξει, άστο κοπέλα μου, δεν πρόκειται να κρατήσει τα θετικά γιατί δε θέλει να ρισκάρει να μπει σε μια κατάσταση που θα περιλαμβάνει τα παρελθοντικά ζητήματα που είχες στις σχέσεις σου.

Μην του πεις τι σεξ έκανες με τους πρώην σου

Έλεος κάπου όμως, αν είναι να φτάσετε στο σημείο να του μιλάς εσύ για το πώς έκανες σεξ με τους πρώην και εκείνος να μην έχει μιλήσει καν και να περιμένει να ολοκληρώσεις έναν τόμο από εμπειρίες που έχεις, μην περιμένεις να χαρεί και τόσο.

Όχι από την άποψη φυσικά ότι είναι κακό να έχεις πολλές εμπειρίες, αλλά από την άποψη ότι δεν τον αφορά. Αν σε ρωτήσει βέβαια ο ίδιος, δώσε μια πιο μετριοπαθή απάντηση. Το ίδιο θα έλεγες και εσύ αν εκείνος άρχιζε να σου λέει πώς έκανε σεξ στη στάση 69 σε κάμπινγκ με την πρώην του. Δε νομίζω να τον ερωτευόσουν άμεσα από το πρώτο ραντεβού μετά από μια τέτοια πληροφορία.

Το θέμα είναι να του πεις με πιο επιφανειακό τρόπο ότι έχεις υπάρξει σε σχέσεις, έχεις κάνει και άλλες πιο προσωρινές εμπειρίες αλλά μέχρι εκεί.

Sports in

Ποια προϊόντα καθημερινής χρήσης συνδέονται με πολλαπλή σκλήρυνση και αυτισμό

Χημικά σε προϊόντα και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά - από απολυμαντικά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής ως έπιπλα και ηλεκτρονικές συσκευές - πλήττουν τα ολιγοδενδροκύτταρα του εγκεφάλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024