Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κι όμως είναι εκδικητικός ο Αιγόκερως

Κι όμως είναι εκδικητικός ο Αιγόκερως

Μη σε ξεγελάει ότι αδιαφορεί

Τίποτα δε σταματάει έναν Αιγόκερω από το να είναι εκδικητικός απέναντί σου όταν δεν εκτιμήσεις ότι σου έχει προσφέρει πολλά και παράλληλα τον έχεις προδώσει σε πολλά σημεία της καθημερινότητάς του.

Λάθη

Το σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δε θα σε εκδικηθεί αν δεν έχεις κάνει κάτι. Θα σε εκδικηθεί κατά βάση αν εσύ του συμπεριφερθείς με τον λάθος τρόπο και τον κάνεις να νιώσει πολύ άσχημα με τον εαυτό του.

Αν κάνεις το λάθος και πεις πράγματα για αυτόν πίσω από την πλάτη του σε κοινή σας παρέα. Αν επίσης κάνεις τον λάθος και τον κερατώσεις. Αυτά τα δύο είναι οι κυριότεροι λόγοι για να γίνει εκδικητικός απέναντί σου.

Συμπεριφορά

Αυτό που θα κάνει θα είναι σίγουρα να σταματήσει να σου μιλάει και να απομακρύνει τους κοινούς σας φίλους από εσένα. Είναι παρόμοιος σε αυτόν τον τομέα με τον Δίδυμο. Παρ’ όλα αυτά θα τους κάνει να μη σου μιλάνε λέγοντας πράγματα για τη συμπεριφορά σου και για ό,τι του έχεις κάνει.

Επίσης δε θα σου μιλάει σε σημείο να αμφιβάλλεις ότι υπήρχε ποτέ κάποια σχέση μεταξύ σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να του αποσπάσεις την παραμικρή κουβέντα όσο και να προσπαθήσεις καθόσον δε θέλει να σου μιλήσει.

Θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άσχημα για τη συμπεριφορά σου σε εντελώς υπαρξιακό επίπεδο, γεγονός που θα σε νευριάσει ακόμη περισσότερο και θα σε κάνει να διεκδικείς περισσότερη επικοινωνία.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024