Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αν είσαι Δίδυμος και τα έχεις με Ζυγό τότε πρέπει να ξέρεις τα εξής

Αν είσαι Δίδυμος και τα έχεις με Ζυγό τότε πρέπει να ξέρεις τα εξής

Τίποτα δεν είναι απαραίτητα εύκολο μεταξύ σας

Αυτά τα δύο ζώδια έχουν την τάση να είναι αρκετά ίδια στο θέμα της κοινωνικότητας και της εξωστρέφειας, κατά καιρούς όμως διαφέρουν. Ειδικά σε θέματα πίστης και αφοσίωσης.

Κοινές παρέες

Έχετε κοινές κοινωνικές επαφές που σημαίνει ότι μπορεί να γνωρίζετε μαζί κοινό στόχο και να κάνετε αυτά που θέλετε περνώντας χρόνο μαζί.

Έχετε μάλλον κοινή παρέα! Λατρεύετε τις εξόδους, τις νέες γνωριμίες και είστε ένα κοινωνικό ζευγάρι!  Τα ταξίδια, το σινεμά, το θέατρο, οι συναυλίες αλλά και οι συγκεντρώσεις φίλων στο σπίτι θα σας χαλαρώνουν και θα σας φέρνουν πάντα πιο κοντά.

Ο Ζυγός θα φροντίζει πάντα να σου αφήνει το χώρο σου και το χρόνο σου, γι’ αυτό και ποτέ δεν θα νιώσεις ότι καταπιέζεσαι μέσα από αυτή τη σχέση. Με την υποχωρητικότητα και την διπλωματικότητά του, θα μπορεί εύκολα να σε φέρει στα «νερά» του.

Συμπεριφορά

Ως Δίδυμος μπορεί να γίνεσαι κατά καιρούς πάρα πολύ κυκλοθυμικός. Ο Ζυγός έστω και αν έχει τον τρόπο να σε ηρεμεί, δε μπορεί πάντα να διαχειριστεί αυτές τις συνεχείς εναλλαγές της διάθεσής σου.

Μπορεί τα γούστα σας να ταιριάζουν, όμως εσύ από την πλευρά σου διαθέτεις περισσότερη απλότητα. Τις στιγμές που μπορεί εσύ να επιθυμείς να την αράξετε σε μία παραλία για να δείτε το φεγγάρι,  ο Ζυγός μπορεί να θέλει να πάτε σε ένα ακριβό, παραθαλάσσιο restaurant (εστιατόριο).  Η επιθυμία του Ζυγού για πολυτέλεια και λούσα, κάποιες στιγμές θα σε κουράζει και θα  σε κάνει να βαριέσαι!

Η ανάγκη του Ζυγού για συντροφικότητα και η επιθυμία του να έχει διαρκώς στο πλάι του έναν άνθρωπο θα έρθει η στιγμή που θα σε  κάνει να νιώσεις ότι ασφυκτιάς. Όσο καλά και να περνάς μαζί του,  πάντα θα υπάρχουν στιγμές που θα θέλεις να τις αφιερώσεις μόνο στον εαυτό σου.  Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να προκύπτουν καβγαδάκια.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024