Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός στα 20 του γνωστός ράπερ - Δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του

Νεκρός στα 20 του γνωστός ράπερ – Δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του

Νεκρός γνωστός ράπερ μετά από εισβολή ένοπλων στο σπίτι του στα ξημερώματα.

Στις 04:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης δύο κουκουλοφόροι άνδρες, εισέβαλαν στο σπίτι του Pop Smoke στη γειτονιά Hollywood Hills στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ΤΜΖ.

Οι δύο ένοπλοι πυροβόλησαν πολλές φορές τον Pop Smoke, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιατρικό κέντρο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι δύο δράστες έφυγαν πεζή. Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί ούτε έχουν ταυτοποιηθεί και παραμένει ασαφές αν ο Pop Smoke τους γνώριζε.

Ένας άνδρας συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό. Ο Pop Smoke κυκλοφόρησε τον Ιούλιο το πρώτο του mixtape, με τίτλο «Meet the Woo» και ένα από τα τραγούδια του, το «Welcome to the Party» έγινε μία από τις μεγάλες επιτυχίες του καλοκαιριού.

Είχε γεννηθεί τον Ιούλιο του 1999 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Το όνομά του ήταν Bashar Barakah Jackson, η μητέρα του ήταν από την Τζαμάικα και ο πατέρας του από τον Παναμά. Έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην εκεί μουσική σκηνή το 2018. Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι το Pop Smoke είναι συνδυασμός δύο ψευδωνύμων, του Papa, όπως τον αποκαλούσε έτσι η γιαγιά του και του Smoke Oh Guap όπως τον αποκαλούσαν έτσι οι παιδικοί του φίλοι.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024